Gratis bezorging horloges boven € 50

10 ATM (100 meter) waterdichte horloges

10 ATM waterdichte horloges zijn geschikt om mee te zwemmen, te duiken in het zwembad, te zeilen en te snorkelen. Perfect dus voor wanneer je een type bent dat houdt van watersporten! 10 ATM waterdichte horloges zijn echter niet geschikt om mee te duiken met persdruk. Wees ook voorzichtig met grote temperatuurverschillen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een horloge dat in eerste instantie wordt blootgesteld aan de zon en hierdoor opwarmt, waarna het in aanraking komt met (zee)water. Dit temperatuurverschil is zo groot dat het horloge een ‘klap’ krijgt en kan gaan lekken of vollopen met water.
Tip: spoel altijd direct je waterdichte horloge af met zoet, schoon water wanneer deze in contact is gekomen met zout water en droog hem af met een doek. Zo blijft je 10 ATM waterdichte horloge het langste mooi.

1831 producten

Breed assortiment 10 ATM waterdichte horloges

Ben je op zoek naar een 10 ATM waterdicht horloge voor kinderen, dames of heren? Ons brede assortiment zorgt ervoor dat de kans groot is dat jij jouw perfecte horloge vindt. Of je nu houdt van een stoer zwart G-Shock horloge of een elegant Citizen horloge - voor elke wens en smaak is een geschikt waterdicht horloge te vinden bij Horloge.nl.

 

Let wel: leren horlogebanden zijn niet bestand tegen water!