Gratis horlogeband inkortservice

foto informatiepagina
Metalen schakelbanden van horloges moeten vaak passend worden gemaakt voor jepols. Wanneer je bij je bestelling je poslmaat opgeeft, zorgen wij ervoor dat de band gratis op maat wordt gemaakt voordat wij het horloge aan je opsturen.


Wat is de standaard bandlengte voor mijn horloge?


U vindt de standaard minimum en maximumlengte van de horlogeband onder de Specificaties tab op de pagina van het horloge.
 

Hoe meet ik mijn polsmaat?

U kunt je polsmaat meten met een meetlint. Of gebruik een stukje touw dat je opmeet met een lineaal. Hou ongeveer 0,5 cm speling aan om te voorkomen dat het horloge te strak zit. Klik hier voor een uitgebreide instructie.

Ingeval je een verlenging van de horlogeband nodig hebt kunnen wij extra schakels bestellen bij de fabrikant. Wij nemen contact met je op over mogelijke extra kosten en/of vertraging in je bestelling.

 

De procedure


Kies de door jou gewenste maat uit het drop-down op de productpagina en wij korten de band voor je in. De overgebleven schakels sturen we mee met het horloge.
 

Voorwaarden


Horloges met door HWG ingekorte schakelbanden kunnen gewoon geruild en teruggestuurd worden.

In het overgrote deel van de gevallen zal de maat goed worden aangepast, maar het kan voorkomen dat de band bij een plaatselijke juwelier of horlogemaker verder moet worden aangepast. Onze banden inkortservice is een gratis extra service, daarom kunnen wij geen compensatie/vergoeding geven in het geval dat de band niet is of niet juist is ingekort.

Wij raden ten sterkste af zelf schakelbanden in te korten. Horloges met schakelbanden die op onjuiste wijze of met verkeerd gereedschap zijn ingekort of beschadigd kunnen niet worden geruild of teruggestuurd.

Klantenservice

Contact

Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 14
3037TR  Rotterdam
Netherlands

Telefoon: 085 489 20 10
E-mail: Klik hier

Informatie

Hoe te betalen
Verzending
Garantie
Veilig bestellen
Contact
Vraag en antwoord

Instructies

Hoe te bestellen
Polsmaat meten