Horloge.nl winkel Breda

Bereikbaarheid van de winkel

 

 

 

Met de auto:

Vanaf de Q-park centrum is het 10 minuten lopen naar Horloge.nl Breda. Wil je het zo dichtbij mogelijk parkeren? Dan kan je ook betaald parkeren in de straat van de winkel.

 

 

 

Openbaar vervoer:

Vanaf treinstation Breda centraal neem je de bravo-bus 7 (Nieuw Wolfslaar). Vanaf halte Nieuwe Ginnekenstraat is het 1 minuut lopen naar de winkel.

 

 

 

Toegankelijkheid

De winkel is rolstoelvriendelijk.

Gegevens

Telefoon: 085 489 20 10

BTW-nummer: NL8565.26.502.B01
KVK nummer: 66384567

Vacatures

Klik hier voor de meest actuele vacatures.

 

 

Winkel Rotterdam

Vertrouwd adres in Breda

Horloge.nl Breda is jouw vertrouwde adres voor horloges, horlogebandjes, batterijen en reparaties.
 
De familie Levens begon in de jaren zeventig aan de Nieuwe Ginnekenstraat 4 in Breda als horlogemaker een winkel, waar zowel horloges werden verkocht als ook alle service en reparaties in eigen huis werden uitgevoerd. Een bedrijf met een lange geschiedenis.

Winkelen in de stad of vanuit jouw luie stoel

In onze winkel aan de Van Ginnekenstraat kun je ongeveer 20 populaire merken bekijken en direct kopen. Een merk niet in de winkel aanwezig? Onze winkelmedewerkers helpen je met online kiezen en bestellen uit onze centrale voorraad. Je kunt het horloge dan binnen 2 werkdagen in de winkel komen bekijken of bij je thuis laten bezorgen.

Heb je advies nodig? Of je nu een horloge voor jezelf aanschaft of op zoek bent naar een mooi cadeau, onze medewerkers helpen je graag!

 

 

Service in de winkel

producten bekijken

Producten bekijken / afhalen

Ben je geïnteresseerd in een horloge op de site van Horloge.nl, maar je wilt het voordat je het bestelt eerst even in het echt bekijken en vasthouden? Bestel dan het product op de website en kies als verzendmethode 'afhalen'. Wij leggen het product 5 werkdagen voor je apart op onze locatie in Breda. Uiteraard zonder aankoopverplichting.

Reperatie

Service in de winkel

Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar in de winkel in Breda. Daarnaast kun je bovendien 24 uur per dag terecht op horloge.nl en natuurlijk ook in onze winkel in Rotterdam.

Zoek je een horloge met bepaalde functies of voor een bepaald doel? Wij kunnen je adviseren. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat jou te helpen een horloge te kiezen dat aan jouw eisen voldoet.

Horlogemaker in Rotterdam

Horlogemaker in Breda

Horloge.nl Breda zet deze traditie van een horlogewinkel met eigen horlogemakers voort. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuw horloge. Onze eigen horlogemakers helpen je ook graag met een nieuwe horlogeband, het verwisselen van de batterij in uw quartzhorloge en met reparaties.

 

 

 

 

De grootste horlogecollectie van Nederland

Horloge.nl is officieel dealer van 70 horlogemerken, waaronder CasioG-ShockGarminCitizenSeikoFossil en nog veel meer. Wij verkopen uit eigen voorraad van meer dan 20.000 verschillende horloges. Onze medewerkers helpen je graag een keuze te maken.