Horloge.nl winkel Breda

Openingstijden Horloge.nl Breda

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10.00 - 18:00

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

Gesloten
 

Contact

Telefoon: 076 532 32 05
E-mail: breda@horloge.nl

Horloge.nl Breda
Nieuwe Ginnekenstraat 4
4811 NR Breda
Nederland
Locatie op Google Maps

 
Horloge.nl Breda

Vertrouwd adres in Breda

Horloge.nl Breda is uw vertrouwde adres voor horloges, horlogebanden, batterijen en reparaties.
 
De familie Levens begon in de jaren zeventig aan de Nieuwe Ginnekenstraat 4 in Breda als horlogemaker een winkel, waar zowel horloges werden verkocht als ook alle service en reparaties in eigen huis werden uitgevoerd. Een bedrijf met een lange geschiedenis.

 

Horlogemaker Breda

Horloge.nl Breda zet deze traditie van een horlogewinkel met eigen horlogemakers voort. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuw horloge. Onze eigen horlogemakers helpen u ook graag met een nieuwe horlogeband, het verwisselen van de batterij in uw quartz horloge en met reparaties.
 

Service

Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar in de winkel. Daarnaast kunt u bovendien 24 uur per dag terecht op onze website www.horloge.nl en natuurlijk ook in onze winkel in Rotterdam.

Zoekt u een horloge met bepaalde functies of voor een bepaald doel? Wij kunnen u adviseren. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat u te helpen een horloge te kiezen dat aan uw eisen voldoet.
 

Winkelen in de stad of vanuit uw luie stoel

In onze winkel aan de Van Ginnekenstraat kunt u ongeveer 20 populaire merken bekijken en direct kopen. Een merk niet in de winkel aanwezig? Onze winkelmedewerkers helpen u met online kiezen en bestellen uit onze centrale voorraad. U kunt het horloge dan binnen 2 werkdagen in de winkel komen bekijken of bij u thuis laten bezorgen.

Heeft u advies nodig? Of u nu een horloge voor uzelf aanschaft of op zoek bent naar een mooi cadeau, onze medewerkers helpen u graag!

Etalage Breda
Impressie Breda
Winkel Breda
Horlogereparaties Breda