<h1>Bering Titanium horloges</h1>

Bering Titanium horloges

Maximaal comfort wordt gegarandeerd door de BERING titanium horlogecollectie. Hypoallergeen ultralicht titanium in combinatie met titanium schakelbanden, comfortabele meshbanden of kalfslederen horlogebandjes verzekert draagcomfort voor elke pols. Ultra-licht en ultra-elegant.
6 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Prijs
Materiaal Band
Diameter
Kleur Horloge
Terug Filteren
 

Verander banden. Verander kleuren. Verander uiterlijk!

Eén horloge, meerdere looks. Verander eenvoudig de stijl van jouw designermodel met verwisselbare banden. Met het eenvoudige schuifmechanisme kun je moeiteloos jouw horlogeband verwisselen en een unieke look creëren voor elke dag van de week.
 

Max René

Puristische, elegante, tijdloze - bekroonde Deense ontwerper Max René ontwerpt een exclusieve horlogecollectie met een uniek BERING-veranderingssysteem.
Onder het motto "Verander kleuren, verander banden, verander uiterlijk", het concept van Max René verenigt verschillende looks in een horlogeontwerp. Met behulp van een unieke techniek kunnen de polsbanden van elk horloge in de Max René-collectie binnen enkele seconden worden vervangen en door een andere band worden vervangen.
De wijzerplaat fascineert met een elegante eenvoud in een doffe, zilveren look. De horlogebandjes zijn verkrijgbaar in verschillende Milanese kleuren en in een selectie van kleurrijke siliconenvarianten. Op deze manier kunnen zowel kleur- als haptische accenten in ontelbare combinaties worden ingesteld.
Een unieke combinatie van hoogwaardige materialen, Deens minimalisme en hoge functionaliteit.
 

Over Max René

Als bekroonde ontwerper heeft de Deen Max René twee keer de prestigieuze Zwitserse 'Watch often the Year'-prijs gewonnen en heeft hij zichzelf als de invloedrijke industrieel ontwerper gevormd van de 20ste eeuw.
Veel van zijn horlogecollecties zijn te zien in het Museum of Modern Art, New York, in een permanente tentoonstelling.