Betaal instructies:

Horloge.nl accepteert de volgende wijzen van betaling.

Betalen via iDeal

iDeal is de meest eenvoudige en meest gewaardeerde wijze van betaling. Met iDeal betaalt u vanaf uw eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door uw bank uitgevoerd. Na betaling gaat u terug naar de website. Orders betaald via iDeal worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.


Betalen met credit card

Orders betaald met creditcard worden (op werkdagen) binnen 24 uur verstuurd. Horloge.nl accepteert de volgende creditcards: Visa, Mastercard en American Express.
Onze PSP (Payment Service Provider), die creditcardtransacties autoriseert en uitvoert via internet. Op de creditcard betaalpagina vult u uw creditcardgegevens in. Onze betalingsprovider controleert direct uw gegevens op correctheid en geeft, indien alles goed is, autorisatie. Op deze manier is onze psp de enige partij, die toegang heeft tot uw creditcardgegevens. Geen derde partij kan de gegevens inzien, ook wij niet.


Vooruit betalen per bankoverschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om vooruit te betalen per bank. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, verzenden we je aankoop. Tot we je betaling ontvangen hebben, houden we de goederen maximaal 8 dagen apart. Binnen deze termijn moet de betaling binnen zijn. Als we de betaling niet binnen deze termijn binnen hebben, zal de order worden verwijderd en gaan de goederen terug de voorraad in.


Onder Rembours

Onder Rembours versturen is interessant voor grote bestellingen. Rembours betekent dat de postbode uw order bij u aan de deur aflevert, waarbij u het totaalbedrag van de order contant af moet rekenen. Indien u niet thuis bent, krijgt een briefje en kunt u het pakketje op het postkantoor afhalen en afrekenen. Het pakketje blijft slechts 8 dagen op het postkantoor; daarna wordt het retour gestuurd. Als u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan de optie 'Onder Rembours' bij de verzendwijzen in uw winkelmandje. Hier vindt u ook de actuele prijs van deze dienst. 


Contant/Pin (alleen in onze winkels)

Mensen uit Nederland en België kunnen naar onze winkel komen om de bestelling zelf op te halen. Hier kan contant of met Pin betaald worden en krijgt u uw horloge persoonlijk van ons.


Paypal

PayPal is een online betaalservice die is ontworpen om veilig financiële transacties via het internet uit te kunnen voeren. PayPal fungeert als een soort veiligheidsbuffer. U hoeft geen creditcard- of bankgegevens in te vullen.
 

Achteraf betalen met AfterPay – Digitale Factuur 

AfterPay voert voor Horloge.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u via e-mail een digitale factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay kunt bij Horloge.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300.  Bent u al bekend bij AfterPay? Dan kunt u betalen tot een bedrag van € 600.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een van de andere betaalmethoden. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Your gift cadeaukaart

YourGift cadeaukaart is een van de grootse cadeaubonservices in Nederland. U kunt de YourGift ook besteden bij Horloge.nl.


KlantenserviceContact

Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 14
3037 TR, Rotterdam
Nederland

Telefoon: 085 489 20 10
E-mail: Klik hier