Betaal instructies:

Horloge.nl accepteert de volgende wijzen van betaling.

Betalen via iDeal

iDeal is de meest eenvoudige en meest gewaardeerde wijze van betaling. Met iDeal betaalt u vanaf uw eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door uw bank uitgevoerd. Na betaling gaat u terug naar de website. Orders betaald via iDeal worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.


Betalen met credit card

Orders betaald met creditcard worden (op werkdagen) binnen 24 uur verstuurd. Horloge.nl accepteert de volgende creditcards: Visa, Mastercard en American Express.
Onze PSP (Payment Service Provider), die creditcardtransacties autoriseert en uitvoert via internet. Op de creditcard betaalpagina vult u uw creditcardgegevens in. Onze betalingsprovider controleert direct uw gegevens op correctheid en geeft, indien alles goed is, autorisatie. Op deze manier is onze psp de enige partij, die toegang heeft tot uw creditcardgegevens. Geen derde partij kan de gegevens inzien, ook wij niet.


Vooruit betalen per bank

U kunt er ook voor kiezen om vooruit te betalen per bank. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verzenden we uw aankoop. Tot we uw betaling ontvangen hebben, houden we de goederen maximaal 8 dagen apart voor u. Binnen deze termijn moet de betaling binnen zijn. Als we de betaling niet binnen deze termijn binnen hebben, zal de order worden verwijderd en gaan de goederen terug de voorraad in.


Onder Rembours

Onder Rembours versturen is interessant voor grote bestellingen. Rembours betekent dat de postbode uw order bij u aan de deur aflevert, waarbij u het totaalbedrag van de order contant af moet rekenen. Indien u niet thuis bent, krijgt een briefje en kunt u het pakketje op het postkantoor afhalen en afrekenen. Het pakketje blijft slechts 8 dagen op het postkantoor; daarna wordt het retour gestuurd.De (extra) kosten voor een rembourszending bedragen € {{amount_reimbursement}}.


Contant

Mensen uit Nederland en België kunnen naar onze winkel komen om de bestelling zelf op te halen. Hier kan contant of met Pin betaald worden en krijgt u uw horloge persoonlijk van ons.


Paypal

PayPal is een online betaalservice die is ontworpen om veilig financiële transacties via het internet uit te kunnen voeren. PayPal fungeert als een soort veiligheidsbuffer. U hoeft geen creditcard- of bankgegevens in te vullen.


Your gift cadeaukaart

YourGift cadeaukaart is een van de grootse cadeaubonservices in Nederland. U kunt de YourGift ook besteden bij Horloge.nl.


KlantenserviceContact

Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 14
3037 TR, Rotterdam
Nederland

Telefoon: 085 489 20 10
E-mail: Klik hier