<h1>Breil horloges</h1>

Breil horloges

Breil is een zeer vooruitstrevend horlogemerk. De meer dan 100 jaar oude Italiaanse fabrikant introduceerde al uniseks horlogemodellen in de jaren negentig, die we nu 'Boyfriend watch' zouden noemen. Maar natuurlijk zijn er van Breil horloges ook aparte collecties voor dames en heren. De 'Don’t touch my Breil' campagne is een van de bekendste reclamecampagnes voor horloges van de hele wereld.
Heren
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Meer dan 100 jaar Italiaanse geschiedenis

Wat velen niet weten, is dat het merk al meer dan honderd jaar bestaat. Het succesverhaal van Breil begon toen een Italiaanse horlogeliefhebber met de naam Innocente Binda een horlogewinkeltje opende in een klein plaatsje vlakbij Milaan. De winkel was zo succesvol, dat er al gauw een verhuizing naar Milaan, de Europese hoofdstad voor mode en design, plaatsvond. Vandaag de dag is Breil hét lifestyle merk van de Binda Group: de grootste horloge- en sieradenproducent van Italië.
 

Uniseks horloges

In de jaren ’90 zocht Breil bij het ontwerp van de horloges constant de grenzen op tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. In 1994 werd het eerste Breil horloge met de naam ‘Manta’ op de markt gebracht: een ‘herenhorloge’ voor de vrouwenpols. Met het Manta horloge wilde Breil een statement maken: mannen en vrouwen zijn gelijk. Het beroemde en succesvolle Manta model is nog steeds in een moderne variant voor zowel dames als heren verkrijgbaar.

De afgelopen jaren wordt  de lijn tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid weer steeds zichtbaarder in de Breil horloge collectie. Alhoewel er nog steeds uniseks horloges in de collectie zijn opgenomen, zien we daarnaast vrij elegante en verfijnde dameshorloges tegenover robuuste en stoere herenhorloges. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alle Breil horloges zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een ongekend luxe uitstraling. 
 

Breil horloge online kopen; snel in huis

Bestel voor 22.30 uur en je horloge wordt de volgende werkdag bezorgd! Ook kan je jouw horloge laten bezorgen bij een afhaalpunt of ophalen in een van onze winkels. Liever achteraf betalen? Dat kan gratis via AfterPay.