<h1>Breil Abarth horloges</h1>

Breil Abarth horloges

Breil Abarth horloges zijn een unieke samensmelting van het Italiaanse horloge- en sieradenmerk Breil en automerk Abarth. De Breil Abarth collectie bestaat uit vijf sportief-chique chronograafhorloges met een luxe uitstraling. De horloges hebben de verfijnde stijl van Breil met unieke kenmerken van Abarth. Zo is het symbool van de autofabrikant (de bekende schorpioen) en de kleuren van ‘Scuderia Abarth’ (het raceteam van Abarth) verwerkt in elk ontwerp. Alle Breil Abarth horloges zijn 10 ATM waterdicht. 

Breil Abarth horlogesBreil Abarth horloges zijn een aanwinst voor een ieder die houdt van elegant en verfijnd ontwerp met een sportieve twist. Het Italiaanse merk Breil staat bekend om de luxe, kwalitatief goede modieuze dameshorloges en herenhorloges. Autofabrikant Abarth heeft daar unieke Abarth kenmerken aan toegevoegd en dit heeft geresulteerd in een prachtige horlogecollectie bestaande uit vijf bijzondere ontwerpen.

Breil Abarth horloges – stijl en kwaliteit  


Breil Abarth horloges zijn verkrijgbaar in verschillende varianten met een unieke uitstraling. Zo kunt u kiezen voor een zilverkleurig chronograafhorloge met een blauwe leren band, maar ook voor een robuust zwart model met een klassieke bruine band van leer of een armband van roestvrijstaal.