<h1>Breil Heren horloges</h1>

Breil Heren horloges

Breil - al ruim honderd jaar een innovatief horlogemerk. Van origine Italiaans, maar bekend over de hele wereld. Zo kwam het merk in 1994 bijvoorbeeld als eerste horlogemerk met een rubberen horlogeband.

De herenhorloges van Breil staan bekend om het stijlvolle, luxe design en de hoogwaardige kwaliteit. Klassieke, maar ook stoere modellen vormen de collectie. Dit zorgt ervoor dat een Breil herenhorloge zowel geschikt is voor zakelijke gelegenheden, als past bij de alledaagse outfit.
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Brede collectie Breil horloges voor heren

De Breil herencollectie bestaat uit diverse series, waaronder de serie genaamd GAP. Dit zijn stalen chronografen met een strakke vormgeving. De Clubs serie is qua vormgeving wat klassieker en bestaat uit quartz horloges. Elke serie van Breil heeft een eigen gezicht, maar blijft wel trouw aan de herkenbare Breil stijl, inclusief ijzersterk Zwitsers uurwerk. Daarnaast zijn alle horloges tijdloos, waardoor ze jaren mee kunnen!

 

Breil horloges voor heren koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw Breil horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!