FB tracking
Bestel binnen en ontvang je bestelling maandag in huis
bruno-soehnle

Bruno Soehnle horloges

 

Bruno Söhnle is geboren en getogen in Glashütte, het centrum van de horloge-industrie in Duitsland. Dat hij een horlogemaker is geworden is dus niet zo verwonderlijk. In 1957 begon hij te werken in de horloge-industrie. En in 1965 startte hij het bedrijf Bruno Söhnle als distributeur van Zwitserse horloges.

In 2000 werd gestart met de productie van eigen horloges onder de naam Bruno Söhnle Uhrenatelier Glashütte Sa. Na jaren van testen werden de eerste horloges verkocht in 2005.
0 horloges
 

Bruno Soehnle horloges

Het kantoor in het "Assmannhaus" in Glashuette is nu de productie-installatie, alsmede de plaats waar nieuwe producten worden ontwikkeld.
 

De man en zijn missie

Bruno Söhnle begon te horloges produceren omdat hij iets in de huidige markt vond ontbreken. Hij miste de Duitse visie op prijs-kwaliteitverhouding. Zijn horloges tonen duidelijk aan dat Bruno Söhnle weet wat hij aan het doen is. Ze zijn een combinatie van klassiek horlogemaken door ambachtslieden en de behoeften van mannen en vrouwen van vandaag. Bruno nodigt u uit om in zijn wereld van betaalbare luxe te stappen.
 

Het product

Bruno Söhnle heeft een unieke visie op de horloges. Hij koopt Zwitserse quartz uurwerken en verbetert deze zodat ze esthetisch passen bij dure auitomatische horloges. Dit zorgt ervoor dat elke Bruno Söhnle niet alleen een apparaat is dat tijd  laat zien, maar ook een handgemaakt kunstwerk.
 
De indrukwekkende collectie van Bruno Söhnle bestaat uit 4 lijnen:

Mechanical Excellence

Zwitserse Mechanische handopwinders en automatische uurwerken die zijn aangepast door het horlogemakers van Bruno Söhnle om ze esthetisch te laten concurreren met hun Zwitserse broers en zussen.

Gecompliceerde Quartz

In deze lijn ziet u het unieke karakter van het merk Bruno Soehnle. Mooie Zwitserse uurwerken verbeterd tot in de perfectie en duidelijk zichtbaar door de transparante kast.

Classic Quartz

Horloges geproduceerd met het ervaren oog van een Duitse horlogemaker. Het resultaat is een verzameling degelijke horloges met esthetische verfijning.

Ladies Quartz

De damescollectie van Bruno Soehnle is groot en bevat een groot aantal verschillende lijnen die gedeeltelijk kleinere versies van de herenhorloges bevatten, maar ook modellen speciaal ontworpen voor de dames van vandaag.

Horloge.nl officieel dealer Bruno Soehnle horloges

Horloge.nl is officieel verkooppunt van Bruno Soehnle horloges, Horloge.nl verkoopt daarom uitsluitend originele Bruno Soehnle horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Bruno Soehnle horloges op Horloge.nl worden verzonden uit eigen voorraad. Uw bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.

€5 shoptegoed

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

widget