Gratis bezorging horloges boven € 50
Casio horloges

Casio horloges

Casio, opgericht in 1946, is en blijft één van de leidinggevende horlogemerken op het gebied van innovatie en techniek. Zo begon dit bedrijf als een van de eerste met de productie van quartz uurwerken. De bekendste innovatie van Casio was het beroemde rekenmachine horloge in de jaren ‘70. In de jaren ‘80 maakte Casio zich onsterfelijk met de schokbestendige Casio G-Shock en Baby-G modellen. Daarnaast was het een van de eerste makers van radiogestuurde horloges en is met Casio Edifice sponsor van het Scuderia Alpha Tauri racing team.

Populaire zoektermen: Sport, Radio Controlled, Kids, Dames, Heren, Goud, Zilver, Digitaal, Bluetooth, Rekenmachine, Pro Trek, Collectie, Retro en Vintage.

189 horloges

Innovatie en techniek

Kies je voor een Casio horloge dan ben je gegarandeerd van een horloge met een stijlvol design, innovatieve functionaliteiten en van hoogwaardige materialen. Dit geldt zowel voor de heren- als de damesmodellen. Casio horloges voor dames worden gekenmerkt door stijlvolle ontwerpen, modieuze accenten en ambachtelijk vakmanschap. Casio horloges voor heren zijn voornamelijk te herkennen aan de technische finesse, de functionaliteiten en het innovatieve ontwerp. Of je nu kiest voor een goud of zilver Casio horloge, een retro of modern model, een stalen of leren horlogeband - de variëteit aan Casio modellen zorgt ervoor dat er voor iedereen een passend horloge verkrijgbaar is.

Casio horloges koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!