<h1>Casio Kids horloges</h1>

Casio Kids horloges

Casio kinderhorloges hebben hetzelfde geliefde uiterlijk van de volwassen Casio horloges, maar zijn speciaal gemaakt voor kinderen. De collectie bestaat uit stoere analoge horloges en digitale horloges die draagbaar zijn door zowel jongens als meisjes.
7 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Kleur Horloge
Kleur wijzerplaat
Kleur Band
Waterdichtheid
Diameter
Kast materiaal
Terug Filteren
 

Casio kinderhorloges

Casio kinderhorloges hebben de hoge kwaliteit die je van Casio gewend bent. Dit is dan ook erg belangrijk voor kinderhorloges, omdat deze wel een stootje moeten kunnen hebben.  Alle horloges zijn op z’n minst 5 ATM waterdicht. Nat worden is dus geen probleem. Sommige horloges (10 ATM) zijn zelfs geschikt om mee te zwemmen. 

Ook zijn er horloges met een bol horlogeglas. Dit verhoogt de stabiliteit en de weerstand tegen druk. Kinderen kunnen dus gewoon ‘kind’ zijn met deze Casio kinderhorloges. Lekker rennen tijdens het voetballen en klimmen in de hoogste boom. Dit is allemaal geen probleem voor een Casio kinderhorloge.  

Onze collectie Casio kinderhorloges

Onze collectie Casio kinderhorloges bestaat uit horloges voor zowel jongens als meisjes. De horloges zijn in twee categorieën te splitsen: analoge en digitale horloges. Kinderen kunnen op deze manier kiezen op welke manier zij het fijnste vinden om de tijd af te lezen. De horloges hebben een stoere en sportieve uitstraling, met af en toe een speels (kleur)detail, zoals een roze rand. Er zijn Casio kinderhorloges met kunststof en metalen banden verkrijgbaar. 

Verschillende functies op Casio kinderhorloges

Ook hebben de Casio kinderhorloges verschillende functies. Niet elke functie zit op elk horloge, kijk daarom goed bij de informatie welk horloge welke functie heeft. Het maakt ook verschil of je een analoog of een digitaal horloge hebt. Hieronder hebben wij een aantal mogelijke functies uitgelicht: 

LED-verlichting / Neo-display

De LED-verlichting wordt gebruikt om de display van het horloge te verlichten. Bij de Neo-display geven de wijzers en de indexen licht in het donker. Wel moet deze functie ‘opladen’ door middel van een lichtbron.  

Tweede tijdzone

Een tweede tijdzone instellen is erg makkelijk wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat waar het een aantal uur vroeger of later is. Zo kan je makkelijk wisselen tussen de tijdzone daar en de tijdzone van Nederland.  


Stopwatchfunctie

Met een stopwatchfunctie kan je de tijdsduur van een actie uiterst secuur meten. Bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd.

Timer

Stel een tijdstip in wanneer je wilt dat het horloge een alarmsignaal geeft. Zo help je jezelf herinneren aan bepaalde dingen die je nog moet doen, zoals huiswerk maken.

Multi-alarm

Vijf verschillende alarmfunctie, zoals een sluimeralarm, een dagelijks alarm, een datumalarm, een maandelijks alarm en een alarm voor een bepaalde dag in een maand. 

Snoozefunctie

De snoozefunctie is hetzelfde als een snoozefunctie op een wekker of je telefoon. Na een bepaalde tijd gaat het alarm nogmaals af. 

Automatische kalender

De kalender hoeft slechts één keer ingesteld worden en dan wordt altijd de juiste datum weergegeven. 

Casio laat zo wederom zien dat zij een van de grootste zijn op het gebied van techniek en innovatie in de horlogewereld. Deze Casio horloges zijn voornamelijk voor kinderen en tieners die van gadgets houden. Speciaal gemaakt voor kinderen, maar absoluut niet kinderachtig te noemen. 

Bestel Casio kinderhorloges online

Casio kinderhorloges zijn makkelijk online bij ons te bestellen. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen voor een kinderverjaardag, een communie of tijdens Kerst.

Horloge.nl officieel dealer Casio horloges

Horloge.nl is officieel verkooppunt van Casio horloges, Horloge.nl verkoopt daarom uitsluitend originele Casio horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Casio horloges op Horloge.nl worden verzonden uit eigen voorraad. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.