Nu Sale met kortingen tot 80%. Bekijk onze deals!

Casio Rekenmachine horloges

Casio’s filosofie beslaat de twee woorden ‘engagement’ en ‘creativiteit’. Het bedrijf maakt graag producten met innovatieve functies, welke mensen kunnen helpen in hun dagelijkse leven. Originele en nuttige producten is hetgeen waar het merk de focus op heeft. Dit is dan ook perfect terug te zien in de rekenmachine horloges van Casio. Een bekende innovatie van het merk en nog steeds super populair. Verkrijgbaar in diverse modellen, maar altijd trouw aan het originele ontwerp - een (digitaal) horloge gecombineerd met een rekenmachine.

6 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Diameter
Waterdichtheid
Soort glas
Materiaal Band
Kleur Horloge
Kleur wijzerplaat
Terug Filteren
 

Een Casio rekenmachine horloge kopen

Binnen de collectie Casio rekenmachine horloges heb je de keuze uit modellen in verschillende kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een tijdloze kleur als zilver of zwart, maar zijn er ook meer opvallende kleuren beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Casio rekenmachine horloge in het groen? Of donkerrood? Deze laatste twee kleuren zijn verkrijgbaar in het Vintage Edgy model. Dit model is net iets kleiner en fijner dan de Databank Calculator, maar net zo mooi. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Een Casio horloge met rekenmachine koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw Casio rekenmachine horloge morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!