Gratis bezorging horloges boven € 50

Citizen horloges

Citizen-horloges staan ​​wereldwijd bekend om de geavanceerde technologie die in het uurwerk van de horloges zit. Van professionele tot elegante alledaagse horloges in alle prijsklassen, u kunt vertrouwen op uw Citizen horloge. Gemaakt van innovatieve en duurzame materialen zoals Super Titanium, is Citizen ook een voorloper als het gaat om ecologisch verantwoorde horloges. Citizen's eigen Ecodrive-solartechnologie, ontwikkeld in 1976, is nog steeds toonaangevend.

Populaire zoektermen: Elegance, Promaster, Sport, Super Titanium, Radio Controlled, Dames, Heren, Citizen L en Automatic.

251 horloges

Een Citizen horloge kopen

Als echte manufacture d'horlogerie is Citizen in staat gebleken een ambachtelijk proces te kunnen vertalen in een geavanceerde technologie waarbij de mens – de burger (citizen) – altijd centraal staat. Dit maakt Citizen dan ook een geliefd merk onder horlogeliefhebbers. De verschillende collecties waaronder de sportieve Sport lijn, de Promaster collectie met onder andere duik- en pilotenhorloges en de sterke en lichtgewicht Super Titanium lijn zorgen er daarnaast voor dat er met diverse wensen en stijlen rekening is gehouden. Of je nu op zoek bent naar een anti-allergeen horloge welke je terug kan vinden in de Super Titanium collectie of een klassiek en dun model uit de Elegance lijn, de keuze is zowel voor dames als heren enorm gevarieerd. En kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw perfecte Citizen horloge.

Een Citizen horloge koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw horloge van Citizen morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!