<h1>Cluse La Vedette horloges</h1>

Cluse La Vedette horloges

Cluse La Vedette horloges zijn de kleinere horloges uit de Cluse collectie. Deze horloges hebben een kastdiameter van slechts 24 mm. Perfect voor dames met een wat dunnere pols of die op zoek zijn naar een bescheiden horloge
 
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Cluse La Vedette: klein maar fijn

De afgelopen 15 jaar was de trend dat horloges steeds groter werden, maar daar is sinds een jaar of vijf verandering in gekomen. Nu worden er, zeker voor dames, steeds meer horloges gemaakt in een kleiner formaat. Gelukkig maar, want niet iedereen heeft een brede pols! Ondanks het formaat is de Vedette toch heel goed afleesbaar door de voor Cluse zo kenmerkende minimalistische wijzerplaat met alleen streepjes voor het aanduiden van de uren.
 

Klassieke schoonheid

De Cluse La Vedette is niet alleen ‘petite’, ze is ook heel elegant. De poten van de kast gaan heel vloeiend over in de horlogeband wat het geheel een gestroomlijnde uitstraling geeft. Het Romeinse cijfer 12 op de wijzerplaat geeft een klassieke touch aan dit moderne minimalistische horloge.
Vanzelfsprekend is de La Vedette verkrijgbaar in verschillende kleuren en met een keuze uit diverse gekleurde leren en metalen mesh bandjes. Neem gerust een kijkje bij alle Cluse bandjes.
 

Cluse La Vedette online kopen; Snelle levering!

Bestel voor 22.30 uur en je Cluse wordt de volgende werkdag bezorgd! Ook kun je jouw horloge laten bezorgen bij een afhaalpunt of ophalen in een van onze winkels. Liever achteraf betalen? Dat kan gratis via AfterPay.