<h1>Daniel Wellington horloges</h1>

Daniel Wellington horloges

De horloges van Daniel Wellington zijn al een aantal jaren enorm populair en kunnen met recht als voorloper van de minimalisme trend in horloges worden beschouwd. De eerste Daniel Wellington horloges hadden veelkleurige nylon bandjes, maar tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar met leren en stalen bandjes. Voor dames én heren, in verschillende formaten.
Dames Heren
1 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Daniel Wellington en Filip Tysander

Daniel Wellington horloges zijn vernoemd naar… Daniel Wellington! Deze écht bestaande Brit draagt zijn vintage  luxe horloge graag op een NATO horlogeband. Dit gegeven, samen met het vermogen van Wellington om tegelijkertijd een ‘gentleman’ maar ook relaxed en bescheiden te zijn, inspireerde Filip Tysander – de oprichter van het merk – zijn horloges naar hem te vernoemen.
 

Minimalistische horloges

De kracht van Daniel Wellington schuilt in de eenvoud. Het design is minimalistisch en de keuze is simpel: zilver, goud of roségoud en met een witte of een zwarte wijzerplaat.
Door dit sobere design is een Daniel Wellington horloge in principe uniseks - geschikt voor zowel dames als heren. De dames zullen eerder voor de kleinere formaten tot 35 mm  kiezen en heren voor de grotere tot 45 mm.
 

Van eenvoudige NATO-bandjes tot luxe leer en staal

Geïnspireerd door de naamgever werden de horloges in het begin alleen verkocht met verschillende NATO bandjes. NATO-banden zijn ooit ontwikkeld voor de Britse marine en zijn gemaakt van eenvoudig nylon. Omdat het bandje niet vast zit aan de horlogekast of push pins is het gemakkelijk te wisselen en kan je je horloge iedere keer een ander uiterlijk geven.
 
Inmiddels zijn er ook verschillende mooie leren Daniel Wellington horlogebanden in verschillende kleuren te koop en zelfs roestvrijstalen mesh bandjes die het minimalistische karakter van de horloges nog beter tot zijn recht laten komen.
 

Daniel Wellington horloge online kopen; snel in huis

Bestel voor 22.30 uur en je horloge wordt de volgende werkdag bezorgd! Wil je het horloge nog dezelfde dag in huis hebben? Kies dan voor avondbezorging. Ook kan je jouw horloge laten bezorgen bij een afhaalpunt of ophalen in een van onze winkels. Liever achteraf betalen? Dat kan gratis via AfterPay.