Gratis bezorging horloges boven € 50
FAQ Banner

Betalingen

  • Terugbetalingen worden zo snel mogelijk en binnen 14 werkdagen verwerkt vanaf het moment dat je de retourzending hebt aangemeld. Indien wij het product niet binnen 14 dagen retour hebben ontvangen, wordt de betaling opgeschort totdat wij het product hebben ontvangen of je kunt aantonen dat het product naar ons is verzonden. Na ontvangst van je pakket, zullen we ons uiterste best doen om de retourzending dezelfde dag te verwerken en terug te betalen. 
    Terugbetalingen worden gedaan via dezelfde betaalmethode die door de klant is gebruikt. Bijvoorbeeld: als je jouw bestelling met een creditcard hebt betaald, storten wij het bedrag terug op je creditcard. Op deze pagina lees je meer over terugbetalingen.

     

  • Helaas is creditcardfraude nog steeds een groot probleem voor webwinkels. HWG is verantwoordelijk voor het voorkomen van frauduleuze bestellingen. Als je betaling onterecht is geweigerd of als de betaling bij je bank is mislukt, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Holland Watch Group accepteert creditcards van ondermeer Visa, MasterCard, American Express en vele andere. Samen met onze betalingsdienstaanbieder Adyen streven we ernaar om zoveel mogelijk lokaal uitgegeven creditcards te accepteren. Daarnaast werken wij ook met Paypal, Klarna (achteraf betalen) en iDeal. Ga voor meer informatie over onze ondersteunde betaalmethoden naar de informatiepagina over hoe u uw bestelling kunt betalen.