{{url_string}}

Fossil Gen 5 horloges

De 5e generatie van de Fossil Smartwatch zit vol met innovatieve technologieën die jou helpen de dag door te komen. Wil je vanuit je bed en zonder je gordijnen open te hoeven doen weten hoe het weer is, wat er op de agenda staat of wat de snelste route is tot de meeting die je later op de dag gepland hebt staan? Jouw Fossil Smartwatch Gen 5 vertelt het je allemaal. Tijdens lunchtijd jouw broodje betalen zonder je portemonnee uit je tas te halen? Gebruik Google Pay. En wanneer je aan het eind van de dag benieuwd bent of je dat broodje er alweer af hebt gelopen, kan je op je Gen 5 aflezen hoeveel stappen je hebt gezet. Zelfs voor jouw workout in de avond kan je je Fossil Gen 5 perfect gebruiken. Hoe hoog was bijvoorbeeld je hartslag tijdens dat rondje hardlopen van 10 kilometer? Kortom - een Fossil Gen 5 Smartwatch is onmisbaar.

5 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Kleur Horloge
Tijd
Connectiviteit
Meldingen
GPS
Gezondheid/fitness
Hardlopen
Zwemmen
Outdoor
Media
Overige functies
Terug Filteren
 

Fossil Gen 5 afgestemd op jouw outfit

Of je jouw Gen 5 nu wilt dragen wanneer je strak in pak bent, of lekker comfortabel thuis op de bank ligt met een trui aan, voor elke gelegenheid is een Gen 5 Smartwatch te vinden. En mocht je er zeker van willen zijn dat je jouw Smartwatch op meerdere outfits en gelegenheden af kan stemmen, kan je er ook voor kiezen meerdere losse horlogebanden aan te schaffen. Doordat je deze namelijk gemakkelijk zelf kan verwisselen, kun je goed variëren. Kies jij vandaag voor een Gen5 met metalen, leren of siliconen horlogeband? Daarnaast zorgt het verschil in model - Carlyle, Julianna of Sport - ervoor dat je niet alleen in kleur band, maar ook in stijl keuze hebt. Stoer of wat klassieker, alles is mogelijk.

Jouw Fossil Gen 5 koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw Fossil Gen 5 morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!