<h1>G-Shock Baby G horloges</h1>

G-Shock Baby G horloges

De G-Shock Baby-G collectie is de meest modieuze collectie van G-Shock. De iets kleinere G-Shocks, variërend in grootte van 36 tot 46 mm diameter, zijn verkrijgbaar in felle kleuren en patronen. Casio ontwierp deze reeks van Baby-G G-Shocks met name voor vrouwen en tieners, maar de horloges zijn ook geschikt voor heren die de voorkeur geven aan een kleiner horloge mét alle G-Shock functionaliteiten.
10 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Prijs
Diameter
Waterdichtheid
Kastvorm
Kleur Horloge
Terug Filteren

GRATIS levering van horloges vanaf € 50

BESTEL VOOR 12:00 vanavond in huis

GRATIS retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

GRATIS levering van horloges vanaf € 50

BESTEL VOOR 12:00 vanavond in huis

GRATIS retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

GRATIS levering van horloges vanaf € 50

BESTEL VOOR 12:00 vanavond in huis

GRATIS retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

GRATIS levering van horloges vanaf € 50

BESTEL VOOR 12:00 vanavond in huis

GRATIS retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

 

Onze G-Shock Baby-G horloge collectie

De G-Shock Baby-G collectie bestaat uit stijlvolle, kleurrijke horloges die perfect combineren met de urban street style. Met standaard G-Shock functies zoals LED-verlichting, schokbestendigheid, wereld timer, chronometer, tweede tijdzone, waterbestendigheid, automatische kalender en nog veel meer, is een Baby-G niet alleen de perfecte kleinere G-Shock, maar ook een modieus accessoire.
 
Ons assortiment van Baby-G horloges kan grofweg worden onderverdeeld in de volgende series:

Standaard analoog-digitale Baby-G horloges (BA-110, BA-111 & BA-112 series)

De grootste reeks van Baby-G horloges is de BA-110 serie. Dit is een klassiek analoog-digitale (ana-digi) G-Shock in een kleiner formaat van 43,4 mm diameter. Het horloge bevat alle elementaire G-Shock functionaliteiten zoals 10 ATM waterdichtheid, LED-verlichting en schokbestendigheid. Deze Baby-G-horloges zijn verkrijgbaar in een veelheid van kleuren en patronen, zoals denim, camouflage, bloemen, enz.

Standaard Digitale Baby-G horloges (BG-5600 serie)

Casio is beroemd om hun digitale horloges en deze klassieke standaard digitale Baby-G horloges komen voort uit deze lange traditie van betaalbare kwaliteit. De Baby-G digitale horloges zijn helder en kleurrijk, gericht op moderne vrouwen en tieners die genieten van retro met een moderne twist.

Street Uniform Style Baby-G (BGA-210 Serie)

De Baby-G Street Uniform Style is een serie modieuze dual time G-Shock horloges. Zowel de primaire en secundaire tijddisplays zijn analoog, maar het horloge bevat ook een digitale display die beide tijdzones kan laten zien.
Het ontwerp van het horloge is gebaseerd op Amerikaanse sportenkleding met grote cijfers op de 12 en 6 uurposities. Een lichtgewicht aluminium ring voegt een contrasterende kleur en materiaal om de kunthars kast en band.

G-Lide Surf Girl horloges (BGA-180 & BGD-180 series)

De G-Lide Surf Girl horloges zijn speciaal ontworpen voor surfers en bevatten de belangrijke getijdetabellen. Extra functies zijn 10 ATM waterdichtheid en een beschermende kunststof rand aan de bandaanzet voor extra bescherming tegen stoten.

Travel Girl Baby-G met wereldtijden (BA-120 & BGA-190 series)

De serie Travel Girl Baby-G horloges werd speciaal ontwikkeld voor drukke reizigers. Het horloge bevat twee analoge tijddisplays waarvan de kleinere een vliegtuig urenwijzer heeft. Met de extra digitale display kan je schakelen tussen tijdzones. Het ontwerp van het horloge is heel bijzonder, met een reliëf kaart van de wereld op de wijzerplaat, of in het geval van de prachtige BGA-190GL-2BER een kijk op de wereld vanuit de ruimte.
Casio Baby-G horloges online kopen
Dit is slechts een kleine greep uit onze volledige G-Shock collectie. Als u een groter horloge of een G-Shock met specifieke functionaliteiten wilt, kijk dan bij onze G-Shock Classic of G-Shock Master of G collecties.