FB tracking

Garantie

1 jaar EXTRA HWG garantie

NIEUW: Gratis 1 jaar extra garantie van HWG


Vanaf 1 oktober 2016 biedt HWG u gratis 1 jaar extra garantie op horloges. Dit is een speciale en unieke service waarbij wij de fabrieksgarantie bij uw horloge gratis een jaar verlengen.

De startdatum van de fabrieksgarantie is de datum op uw garantiebewijs of de datum op uw factuur.
 
Voor de (fabrieks)garantiebepalingen en duur van de garantie kunt u het garantiebewijs/boekje bij uw horloge raadplegen. Verder gelden de volgende voorwaarden:

- De extra garantie geldt alleen voor horloges die vanaf 1 oktober 2016 zijn gekocht bij HWG en gaat in vanaf 1 dag na afloop van de fabrieksgarantie.
- Horloges van merken waarvan HWG officieel dealer is, maar die niet zijn gekocht bij HWG, kunnen wel bij HWG worden aangeboden voor reparatie onder garantie, binnen de termijn van de fabrieksgarantie. Voor deze horloges geldt niet de gratis extra 1 jaar gratis garantie van HWG na afloop van de fabrieksgarantietermijn.
- De extra garantie geldt niet voor kinderhorloges, horlogebanden en andere accessoires.
- Gebruik van originele merkonderdelen bij reparatie onder de extra HWG garantie is afhankelijk van beschikbaarheid bij de fabrikant.
- Ingeval van bedrijfsbeëindiging van de fabrikant, bijvoorbeeld door faillissement, kan HWG bij reparaties gebruik maken van niet-merkgebonden reserveonderdelen


Wat valt onder de garantie?

Lees a.u.b. in het garantieboekje goed na, wat precies door de garantie gedekt wordt. U moet altijd het garantieboekje en -kaarten goed bewaren ingeval u ze onverhoopt nodig mocht hebben.

In het algemeen dekt de fabrieksgarantie defecten, die zich voordoen in materialen en het uurwerk. De fabrieksgarantie dekt geen schade door normaal dagelijks of overmatig gebruik of misbruik aan de armband, aan aanhangsels of aan het glas. Ook wordt waterschade niet gedekt, indien het horloge niet is gebruikt volgens de door de fabrikant gestelde richtlijnen. De garantie dekt niet de levensduur of het vervangen van de batterij. De garantie wordt gewoonlijk ook nietig verklaard, indien onbevoegde reparaties zijn uitgevoerd door iemand anders dan een erkende handelaar van het merk.

Voor alle merken, waar wij officieel dealer van zijn op onze site, ontvangt u een wereldwijde fabrieksgarantie, die bij iedere officiële dealer van dat merk aangevraagd kan worden. Natuurlijk verlenen wij ook hulp, indien u aanspraak wenst te maken op garantie. In alle gevallen zal het horloge worden gecontroleerd en eventueel worden gerepareerd door een gelicenseerde horlogemaker of door de fabrikant zelf.


Hoe maakt u gebruik van de garantie?

Als verkopende partij zijn wij onverminderd verantwoordelijk voor de wettelijke garantie op onze producten.
Dit betekent, dat wij als eerste partij verantwoordelijk zijn voor de garantie ookal biedt een fabrikant van een product wereldwijde garantie.

Reparatie onder garantie

In het geval u een horloge wilt terugsturen om onder garantie gerepareerd te worden, verzoeken we u contact met ons op te nemen.
 

Na ontvangst controleren we het horloge en bepalen we of uw klacht onder de garantie valt en zo ja, dan zullen het horloge naar de fabrikant sturen. In het geval, dat we denken, dat het niet onder de garantie valt, zullen we u dat zo snel mogelijk laten weten. Meestal is de reparatietijd rond de 3 á 4 weken, dit ligt aan de beschikbaarheid van de onderdelen.

Klantenservice

Contact

Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 14
3037TR  Rotterdam
Netherlands

Telefoon: 085 489 20 10
E-mail: Klik hier

Informatie

Hoe te betalen
Verzending
Garantie
Veilig bestellen
Contact
Vraag en antwoord

Instructies

Hoe te bestellen
Polsmaat meten

 

widget