Nu Sale met kortingen tot 80%. Bekijk onze deals!
Garmin Instinct watches

Garmin Instinct horloges

Wil jij ook onder de meest extreme omstandigheden jouw sportprestaties naar een hoger niveau brengen? De horloges uit de Garmin Instinct collectie zijn de perfecte keuze. Robuuste GPS-horloges welke zijn opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden en voldoen aan de Amerikaanse militaire norm 810 voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid (tot 100 meter diepte). Klinkt als muziek in je oren toch? Daarnaast zorgt de Tracback functie ervoor dat je nooit meer verdwaald, aangezien deze dezelfde route terug kan navigeren naar je beginpunt én kan je in het allerergste geval middels een koppeling met satellietcommunicatie een SOS bericht sturen naar het noodhulpteam.

4 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Kleur Horloge
Tijd
Connectiviteit
Meldingen
GPS
Hartslagmeter
Gezondheid/fitness
Hardlopen
Zwemmen
Andere sportfuncties
Outdoor
Overige functies
Terug Filteren
 

Garmin Tactical

Naast de Garmin Instinct is er ook de vernieuwde versie genaamd Garmin Tactical. De meeste functies van de Instinct zijn hierin meegenomen, op een paar kleine aanpassingen na. Zo beschikt de Tactical over een nachtvisie, waardoor je ook ‘s nachts met gemak je navigatie kunt gebruiken.

 

De Garmin Instinct horloges zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren lakeside, sunburst, flame red. Even stoer als het horloge zelf.

Garmin Instinct horloges koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw Garmin Instinct horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!