Nu Sale met kortingen tot 80%. Bekijk onze deals!
Garmin Tactix watches

Garmin Tactix horloges

Beschik je over een Garmin Tactix horloge, dan beschik je over een alleskunnend sporthorloge met een robuust (maar luxe) uiterlijk. Het horloge is voornamelijk gericht op tactieke functies, waaronder de projectie van via-punten, de night vision modus en de Jumpmaster app. Ook bevat het voorgeprogrammeerde kaarten van Europa, zodat je overal gemakkelijk kan navigeren. De tactieke functies worden echter gecombineerd met smart functies voor fitnesstraining. Zo zorgt de polshartslagtechnologie welke aan de achterkant van de horlogekast is geïntegreerd ervoor dat je sportprestaties nauwkeurig worden bijgehouden. Deze combinatie van functies zorgt ervoor dat een Garmin Tactix zowel gedragen kan worden tijdens een kantoorbaan, als tijdens veldwerk.

2 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Prijs
Tijd
Connectiviteit
Meldingen
GPS
Hartslagmeter
Gezondheid/fitness
Hardlopen
Zwemmen
Outdoor
Media
Overige functies
Terug Filteren
 

Tijdens het dragen van je Tactix hoef je je niet druk te maken om beschadigingen. De horlogekast is namelijk gemaakt van titanium en heeft een DLC-coating, wat ervoor zorgt dat het horloge licht in gewicht is en tegelijkertijd súper stevig. Of je nu dus uit een vliegtuig springt, een marathon loopt of ontspannen een eindje fietst – je horloge is het laatste waar je je zorgen om hoeft te maken.

Garmin Tactix horloges koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw Garmin Tactix horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!