Nu Sale met kortingen tot 80%. Bekijk onze deals!
Garmin Vivoactive watches

Garmin Vivoactive horloges

Garmin kent verschillende collecties, waaronder Garmin Vivoactive - ultradunne, lichtgewicht smartwatches met geïntegreerde Garmin sport-apps, welke perfect bijdragen aan een gezonde werk-privé balans. Daarnaast zorgt het kleuren touchscreen met hoge resolutie ervoor dat je statistieken goed leesbaar zijn in direct zonlicht en maakt de ultradunne kast (8 millimeter!) dat je bijna niet voelt dat je een horloge draagt. Een perfecte keuze dus voor de gebruiker die zowel graag actief bezig is, als op zoek naar een horloge die ook tijdens kantooruren gedragen kan worden.

6 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Prijs
Kleur Horloge
Diameter
Waterdichtheid
Tijd
Connectiviteit
Meldingen
GPS
Hartslagmeter
Gezondheid/fitness
Hardlopen
Zwemmen
Outdoor
Media
Overige functies
Terug Filteren
 

Garmin Vivoactive horloges

Garmin Vivoactive is verkrijgbaar in verschillende modellen, de Vivoactive 3, 4S en 4. Het verschil tussen de 3 en 4 Series zit hem voornamelijk in de functies. Zo is de Garmin Vivoactive 4 geschikt om je ademhaling te monitoren, ademhalingsoefeningen te doen en je waterconsumptie vast te leggen. De 4 en 4S modellen verschillen enkel in maat, waar de 4S mooier aansluit op de wat smallere pols. Het overgrote deel van de Vivoactive horloges is verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver, zwart en roségoud en heeft een bijpassende siliconen band.

Garmin Vivoactive horloges koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw Vivoactive horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!