Hoe te betalen: betaalmethoden

foto informatiepagina

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

payment methods banner
lijn

Veelgestelde vragen

Is betalen op uw website veilig?

Absoluut! Onze Payment Service Provider is een van de toonaangevendste betalingsdienstaanbieders die een 100% veilige betaalomgeving biedt. Onze service voldoet aan de beveiligingseisen van Visa en MasterCard in overeenstemming met de PCI DSS-norm (Payment Card Industry Data Security Standard) en de PCI Point-to-Point Encryptie (P2PE) -standaard voor beveiligde POS- en mPOS-oplossingen. Beide PCI-certificaten zijn bewijs van de technische en organisatorische beveiliging.

Ik ben van gedachten veranderd en wil mijn betaling annuleren.

Onze logistieke afdeling werkt heel snel, maar als uw bestelling nog niet is verzonden, doen we alles in onze mogelijkheden om uw bestelling te annuleren. Neem contact op met onze klantenservice en zij zullen u graag helpen.

Ik heb problemen met het betalen met mijn creditcard.

Er kunnen mogelijk veel redenen zijn waarom u geen betaling kunt doen met uw creditcard op onze website. Neem contact op met uw bank, omdat zij u alle details van de afgewezen transactie kunnen verstrekken en u helpen om een succesvolle transactie te doen.

Ik wil graag een factuur hebben.

Geen enkel probleem. Omwille van het milieu sturen wij geen facturen mee met bestellingen, maar u kunt uw factuur downloaden op de orderservicepagina.

Mijn creditcardbetaling is geaccepteerd, maar mijn bestelling niet.

HWG werkt met geautomatiseerde software voor fraudeherkenning. Uw bestelling is waarschijnlijk door deze software gemarkeerd als mogelijke fraude. Als u uw eigen creditcard gebruikt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat zij u kunnen helpen.

Hoe krijg ik mijn terugbetaling?

Restituties worden altijd terugbetaald aan de oorspronkelijke betaalmethode. Dit betekent dat wanneer u met een creditcard betaald heeft, terugbetaald wordt op dezelfde creditcard. U vindt hier meer informatie over terugsturen en ruilen.

 
lijn
 

Betalen via iDeal

iDeal is de meest eenvoudige en meest gewaardeerde wijze van betaling. Met iDeal betaalt u vanaf uw eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door uw bank uitgevoerd. Na betaling gaat u terug naar de website. Orders betaald via iDeal worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.

AfterPay

Met AfterPay kunt u achteraf betalen bij Horloge.nl. Dit betekent dat u per mail een digitale factuur van AfterPay ontvangt om te betalen voor de artikelen die u hebt gekocht. De eerste keer dat u met AfterPay achteraf betaalt, stelt AfterPay - na een kredietcontrole - een persoonlijke bestedingslimiet in - en dus een maximaal bestedingsbedrag - voor u.

Om uw verzoek om te kopen te valideren met een van onze betaalmethoden voert AfterPay een risicobeoordeling uit. AfterPay heeft een strikt privacybeleid zoals gedefinieerd in onze privacyverklaring. Als uw verzoek om betaling door AfterPay niet wordt geaccepteerd, kunt u de artikelen altijd met een andere betaalmethode aanschaffen.

Wanneer u een vraag heeft, kunt ucontact met ons opnemen. Voor aanvullende informatie verwijzen wij u naar de webpagina's voor consumenten op de AfterPay-website.

Contant/Pin (alleen in onze winkels)

Mensen uit Nederland en België kunnen naar onze winkel komen om de bestelling zelf op te halen. Hier kan contant of met Pin betaald worden en krijgt u uw horloge persoonlijk van ons.

Klantenservice

Contact

Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 14
3037TR  Rotterdam
Netherlands

Telefoon: 085 489 20 10
E-mail: Klik hier

Informatie

Hoe te betalen
Verzending
Garantie
Veilig bestellen
Contact
Vraag en antwoord

Instructies

Hoe te bestellen
Polsmaat meten

Betalen met credit card

Horloge.nl accepteert de volgende creditcards: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro en American Express.
Op de creditcard betaalpagina vult u uw creditcardgegevens in. Onze betalingsprovider (PSP) controleert direct uw gegevens op correctheid en geeft, indien alles goed is, autorisatie. Op deze manier is onze PSP de enige partij, die toegang heeft tot uw creditcardgegevens. Geen derde partij kan de gegevens inzien, ook wij niet.
Orders betaald met creditcard worden (op werkdagen) binnen 24 uur verstuurd. 

PayPal

PayPal is een online betaalservice die is ontworpen om veilig financiële transacties via het internet uit te kunnen voeren. PayPal fungeert als een soort veiligheidsbuffer. U hoeft geen creditcard- of bankgegevens in te vullen.

Vooruit betalen per bankoverschrijving

U kunt er ook voor kiezen om vooruit te betalen per bank. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verzenden we uw aankoop. Tot we uw betaling ontvangen hebben, houden we de goederen maximaal 8 dagen apart voor u. Binnen deze termijn moet de betaling binnen zijn. Als we de betaling niet binnen deze termijn binnen hebben, zal de order worden verwijderd en gaan de goederen terug de voorraad in.

IBAN: NL22 ABNA 0452 1260 88
BIC: ABNANL2A