FB tracking

Hoe te betalen: betaalmethoden

foto informatiepagina

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

payment methods banner

Betalen via iDeal

iDeal is de meest eenvoudige en meest gewaardeerde wijze van betaling. Met iDeal betaalt u vanaf uw eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door uw bank uitgevoerd. Na betaling gaat u terug naar de website. Orders betaald via iDeal worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.

Betalen via bancontact Mr Cash

Mr Cash is de meest eenvoudige en meest gebruikte vorm van betaling. Met Mr Cash betaalt u vanaf uw eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door uw eigen bank uitgevoerd. Na betaling gaat u terug naar de website. Orders betaald via Mr Cash worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.

Betalen met credit card

Orders betaald met creditcard worden (op werkdagen) binnen 24 uur verstuurd. Horloge.nl accepteert de volgende creditcards: Visa, Mastercard en American Express.
Onze PSP (Payment Service Provider), die creditcardtransacties autoriseert en uitvoert via internet. Op de creditcard betaalpagina vult u uw creditcardgegevens in. Onze betalingsprovider controleert direct uw gegevens op correctheid en geeft, indien alles goed is, autorisatie. Op deze manier is onze psp de enige partij, die toegang heeft tot uw creditcardgegevens. Geen derde partij kan de gegevens inzien, ook wij niet.

Vooruit betalen per bank

U kunt er ook voor kiezen om vooruit te betalen per bank. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verzenden we uw aankoop. Tot we uw betaling ontvangen hebben, houden we de goederen maximaal 8 dagen apart voor u. Binnen deze termijn moet de betaling binnen zijn. Als we de betaling niet binnen deze termijn binnen hebben, zal de order worden verwijderd en gaan de goederen terug de voorraad in.

IBAN: NL22 ABNA 0452 1260 88
BIC: ABNANL2A

Onder Rembours (betalen aan de postbode)

Onder Rembours versturen is interessant voor grote bestellingen. Rembours betekent dat de postbode uw order bij u aan de deur aflevert, waarbij u het totaalbedrag van de order contant af moet rekenen. Indien u niet thuis bent, krijgt een briefje en kunt u het pakketje op het postkantoor afhalen en afrekenen. Het pakketje blijft slechts 8 dagen op het postkantoor; daarna wordt het retour gestuurd. Als u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan de optie 'Onder Rembours' bij de verzendwijzen in uw winkelmandje. Hier vindt u ook de actuele prijs van deze dienst. 

Contant

Mensen uit Nederland en België kunnen naar onze winkel komen om de bestelling zelf op te halen. Hier kan contant of met Pin betaald worden en krijgt u uw horloge persoonlijk van ons.

PayPal

PayPal is een online betaalservice die is ontworpen om veilig financiële transacties via het internet uit te kunnen voeren. PayPal fungeert als een soort veiligheidsbuffer. U hoeft geen creditcard- of bankgegevens in te vullen.

Your gift cadeaukaart

YourGift cadeaukaart is een van de grootse cadeaubonservices in Nederland. U kunt de YourGift ook besteden bij Horloge.nl.

AfterPay

Via AfterPay kunt u achteraf betalen bij Horloge.nl. Dit betekent dat u een digitale factuur per e-mail ontvangt van AfterPay om te betalen voor de items die u hebt gekocht. U kunt de eerste keer dat u gebruik maakt van AfterPay kopen tot een maximum van € 300. Wanneer u een terugkerende gebruiker van AfterPay bent, kunt u kopen tot een maximum van € 600.

Om uw aankoopverzoek te verifiëren voert AfterPay een risico-check uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in hun privacy statement. Als uw verzoek tot betaling via AfterPay niet wordt geaccepteerd kunt u altijd kiezen voor een andere betaalmethode.

Wanneer u een vraag heeft over AfterPay, neem dan gerust contact op via AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de consument webpagina's op de AfterPay website.

Klantenservice

Contact

Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 14
3037TR  Rotterdam
Netherlands

Telefoon: 085 489 20 10
E-mail: Klik hier

Informatie

Hoe te betalen
Verzending
Garantie
Veilig bestellen
Contact
Vraag en antwoord

Instructies

Hoe te bestellen
Polsmaat meten

widget