<h1>Houten Horloges horloges</h1>

Houten horloges

Horloges zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. De keuze is groot en daardoor kan het lastig zijn om een horloge te vinden die perfect aansluit op jouw wensen. Het type horloge waar je misschien in eerste instantie niet aan denkt, is een horloge van hout. Onterecht! Houten horloges zijn er namelijk in een verscheidenheid aan houtsoorten, welke allemaal een andere kleur hebben. Dit zorgt ervoor dat je zelfs dit type horloge kan aanpassen op je outfit, of aan de gelegenheid. Daarnaast wordt er in de meeste gevallen ook onderscheid gemaakt tussen de dames en heren variant. Houten horloges voor dames zijn over het algemeen wat kleiner en subtieler dan de houten horloges voor heren, welke een grover uiterlijk kunnen hebben.

0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Een voordeel van een houten horloge is dat deze een stuk lichter is dan een metalen horloge, waardoor hij comfortabeler zit. Daarnaast is het een ideaal horloge wanneer je last hebt van allergieën. Met een volledig houten kast en band komt je huid namelijk niet in contact met metaal. Een nadeel is dat dit type horloge niet bestemd is tegen water. Daarnaast kan een houten bandje gaan irriteren wanneer het erg warm is. Dit is echter makkelijk op te lossen - we hebben namelijk ook houten horloges met zwarte en bruine leren banden in ons assortiment van onder andere Davis en Kerbholz. Kan je in de zomer toch nog indruk maken met een eyecatcher om je pols.

Houten horloges koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!