Huawei horloges

Huawei is een merk dat staat voor een volledig verbonden en intelligente wereld, zo ook als het gaat om hun Smartwatches. Ondanks dat dit enorm technisch klinkt, heeft Huawei hier een perfecte balans in weten te vinden. Kenmerkend voor een Smartwatch van Huawei is namelijk dat deze een combinatie kent van kunst en technologie. De klassieke look van de Huawei Smartwatches zorgt er daarnaast voor dat je deze zowel gemakkelijk tijdens kantooruren kunt dragen, als in je vrije tijd. De perfecte eigenschappen van een Smartwatch als je het ons vraagt, zowel voor heren als voor dames.
1 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Tijd
Meldingen
GPS
Hartslagmeter
Gezondheid/fitness
Hardlopen
Zwemmen
Media
Overige functies
Terug Filteren
 

Een Huawei Smartwatch kopen

Heb je eenmaal besloten om voor een Huawei horloge te gaan, dan is de volgende vraag: voor welke serie ga je? Zo kan je bij Horloge.nl onder andere kiezen uit de Huawei Watch GT2, de Huawei Watch GT2 Pro en de Huawei Watch Fit. Elke serie heeft zijn eigen functies, voordelen en uiterlijke kenmerken. Bedenk van tevoren dus goed wat je belangrijk vindt aan en wat je wilt kunnen met een Huawei Smartwatch. Zo is de Huawei Watch Fit perfect geschikt voor hardlopen vanwege de ingebouwde GPS ontvanger (en is hij zelfs waterdicht), kan een Huawei Watch GT2 helpen met het behalen van jouw sportdoelen en heeft de Huawei Watch GT2 Pro een luxere afwerking dan de gewone GT2. Heb jij jouw wensen al in kaart gebracht en een keuze kunnen maken?

Een Huawei horloge koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw horloge van Huawei morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!