Gratis bezorging horloges boven € 50

HUGO & BOSS horloges

Kwaliteit en focus op details zijn de belangrijkste kenmerken van alle horloges van Hugo Boss, of u nu kiest voor het functionele modegevoel van HUGO of de opvallende subtiliteit van BOSS. De horloges in de BOSS-lijn zijn zakelijk, subtiel in ontwerp en kleur en daarom meer geschikt om te dragen tijdens formele gelegenheden. HUGO-horloges zijn zowel functioneel als modieus. Deze lijn onderscheidt zich van de BOSS-lijn met zijn informele ontwerp. Of u nu op zoek bent naar een zakelijk, casual, opvallend of subtiel horloge - beide collecties leveren een geschikt HUGO- of BOSS-horloge voor elke gelegenheid en elke wens.

Populaire zoektermen: Orange, Heren, Boss en Hugo.

185 horloges

Onze Hugo Boss horlogecollectie

Luxe materialen, detail & kwaliteit

Wat kenmerkend voor de horloges van HUGO, BOSS en Boss Orange is, is het gebruik van luxe materialen. Wanneer je een horloge van dit merk aanschaft, mag je er dus vanuit gaan dat deze een lange tijd meegaat. Zo kan je kiezen voor een horloge met een stalen horlogeband en roestvrijstalen horlogekast - robuust en tijdloos. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een klassiek horloge, dan is wellicht een bruine of zwarte leren horlogeband meer geschikt. Ben je een sportief type, kijk dan eens in de HUGO collectie voor een horloge met witte of zwarte siliconen band.

HUGO, BOSS en Boss Orange horloges koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!