<h1>Hygge horloges</h1>

Hygge horloges

Hygge is het Deense woord voor gezelligheid; een levensstijl waarbij warmte en vriendelijkheid de boventoon voeren. In 2009 startte het Japanse bedrijf P.O.S. co ltd een samenwerking met jonge getalenteerde ontwerpers om horloges te ontwikkelen die bij de sfeer van hygge pasten. Het merk Hygge is hierdoor een samensmelting van de Japanse zen cultuur en minimalistisch Scandinavisch design. Hygge wil een voortdurend symbool zijn van beide culturen door het ontwikkelen van kwaliteitsuurwerken met opwindende designs.
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
:)
 
Gratis terugsturen banner

Ontwerpers

Hygge werkt op dit moment samen met twee ontwerpers.
 

Mats Lönngren

Matts is een Finse ontwerper die het ontwerpproces holistisch benadert. Hij concentreet zich op de functionele elementen van de tijdsweergave, waardoor alle elementen de afleesbaarheid vergroten.
 

Major. W.M. Tse

Major is een in Hong Kong geboren Britse ontwerper met een goede naam in de designwereld. Hij is een grote fan van het minimalisme en van mening dat alle voorwerpen op aarde niet meer moeten zijn dan noodzakelijk. "Mijn creaties moeten er gewoon stilletjes zijn en gewaardeerd worden om de minimale vraag om aandacht."

Horloge.nl officieel dealer Hygge horloges

Horloge.nl is officieel verkooppunt van Hygge horloges, Horloge.nl verkoopt daarom uitsluitend originele Hygge horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Hygge horloges op Horloge.nl worden verzonden uit eigen voorraad. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.