Swatch merkinspiratie bij Horloge.nl

BBB: Swatch Big Bold Bioceramic

Geschreven op 02-06-2021 13:31 door Miriam • Leestijd ongeveer 1 minuten
Big Bold

Big Bold is de Maxi-horlogelijn van Swatch. Lekker groot (47 mm), lekker opvallend en lekker vrolijk! En In mei introduceerde Swatch de nieuwe Big Bold Bioceramic. Hetzelfde, frisse, grote horloge, nu gemaakt van een innovatief nieuw materiaal: Bioceramic.

 

Een nieuwe kijk op keramiek

Bioceramic is keramiek, maar dan anders. Het is sterker en het voelt tegelijkertijd heel zacht aan. Het materiaal bestaat uit een mix van 2/3 keramiek en 1/3 bioplastic gemaakt van castorolie. Het resultaat is een lichtgewicht, veerkrachtig horloge, dat zijdezacht aanvoelt.

sb03w100
sb03n100

BBB: Big Bold Bioceramic

De afkorting BBB ken je misschien van oefeningen in de sportschool of een politieke beweging, maar in dit geval staat BBB voor een nieuwe revolutie in gebruikt materiaal voor horloges: Big Bold Bioceramic.

Welk horloge is er beter om met het splinternieuwe materiaal uit te pakken dan de Big Bold? De diepe, strak vormgegeven kast heeft een diameter van 47 mm en biedt meer dan genoeg ruimte om de pure eigenschappen van Bioceramic te laten stralen. De horlogeband, het glas en de passantjes (de lusjes waar de bandje door heen gaat) zijn gemaakt van bioplastic.

sb03p100
sb03b100

Frisse kleuren voor de lente en zomer!

De Big Bold Bioceramic is nu al verkrijgbaar in zwart, wit en drie zachte pastelkleuren die perfect passen bij de mode van dit seizoen. Met de zomer in aantocht verschijnen binnenkort nog vier nieuwe modellen in frisse kleurcombinaties. 

Nieuwe collectie Swatch Big Bold Bioceramic horloges

 

De ruimte in met de Big Bold x NASA

Binnenkort ook verkrijgbaar is de Big Bold Space collectie. Geïnspireerd op échte ruimtepakken van de NASA. In kleine details inspireren deze horloges je ruim te denken en je fantasie de vrije loop te laten. 

Zo is bijvoorbeeld de chronotimer van het Extravehicular horloge niet zoals gebruikelijk ingesteld op het hele uur, maar tien seconden daarvoor en rood gemarkeerd, als een knipoog naar de laatste aftelling voor het opstijgen.

Swatch Big Bold Bioceramic Space collectie

Meer Swatch bij Horloge.nl

Is 47 mm toch een beetje te groot voor jouw pols? Bij Swatch heb je keuze genoeg uit horloges in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld de Swatch Originals Bio reloaded, de superdunne Skin of stoere metalen Irony. De keuze is aan jou!

Bij Horloge.nl bieden we je altijd de nieuwste Swatch horloges, dus hou vooral onze Swatch pagina in de gaten voor het meest actuele aanbod.