Eropuit deze zomer? Dit zijn de mooiste nieuwe duikhorloges

Geschreven op 22-07-2021 09:57 door Miriam • Leestijd ongeveer 3 minuten
Duik Horloges

Het is eindelijk mooi weer en we mogen er weer op uit! Het perfecte moment om een nieuw duikhorloge aan te schaffen. Want, of je nu gaat hiken, kamperen of duiken, een duikhorloge is altijd minimaal 20 ATM waterdicht en kan tegen een stootje. Bovendien ziet een duikhorloge er sportief en vaak stoer uit. 

Op deze pagina hebben we de mooiste nieuwe duikhorloges voor heren uit onze collectie voor je verzameld. Het is slecht een kleine selectie, dus ben je helemaal geïnspireerd en wil je nog meer duikhorloges bekijken? Ga dan naar onze speciale pagina met alle duikhorloges.

 

Seiko duikhorloges

Seiko duikhorloges uit de Prospex collectie zijn altijd uitgebreid getest en ISO-gecertificeerd en naast zeer betrouwbaar ook heel mooi. In onze collectie vind je regelmatig bijzondere speciale en limited uitgaven zoals bijvoorbeeld de Prospex Save the ocean Antarctica duikhorloges.

 

Citizen duikhorloges

Citizen is een van de grootste producenten van gecertificeerde (professionele) duikhorloges. Naast XL horloges voor diepzeeduiken vind je in de Citizen Promaster collectie ook kleinere klassieke solar – Eco-Drive - duikhorloges (ook geschikt voor dames!) en leuke sets met een extra band.

 

Certina duikhorloges

Certina duikhorloges voor dames en heren zijn bijzonder accuraat door het Certina Precidrive mechanisme. De waterdichtheid wordt gegarandeerd door het unieke Certina DS (Double Security) systeem. De Zwitserse herkomst van Certina staat garant voor zeer stijlvolle horloges van hoge kwaliteit.

 

Orient, Hamilton, TW-Steel en G-Shock duikhorloges

Ook het Japanse merk Orient staat bekend om de hoge kwaliteit (betaalbare) automatische duikhorloges die je ook goed kunt dragen bij een zakelijke outfit. 

Hamilton is gespecialiseerd in horloges met een klassieke Amerikaanse stijl. In de Khaki Navy-lijn vind je meerdere functionele militaire (duik)horloges.

Het Nederlandse TW Steel is vooral bekend van oversized stoere horloges, maar brengt ook regelmatig bijzondere uitgaven duikhorloges op de markt, zoals deze Limited Edition Ace Diver.

Bijna alle G-Shock horloges zijn 20 ATM waterdicht en sowieso schokbestendig. Je kunt met een G-Shock dus altijd met een gerust hart het water in. Wil je een G-Shock die echt bedoeld is om mee te duiken? Dan kan je terecht bij de G-Shock Frogman collectie.