Fossil merkinspiratie bij Horloge.nl

Fossil Hybrid HR smartwatches, het beste van twee werelden

Geschreven op 17-05-2020 22:00 door Miriam
Smartwatch Fossil Smartwatches Hybrid HR

Veel mensen willen wel een smartwatch, maar vinden een groot horloge met een veelkleurig schermpje niet zo mooi. Dan is een hybride smartwatch van Fossil dé ideale oplossing. Want dit zijn op het eerste gezicht gewone horloges met échte wijzers, waarin heel veel slimme functies zijn verstopt. Dit geldt nu nog meer door de nieuwste generatie hybride horloges van Fossil: de Hybrid HR. Het beste van twee werelden in één fraai horloge.

Je haalt meer uit de nieuwe generatie Fossil hybrid HR

Deze nieuwe generatie hybride smartwatches heeft gewone wijzers zodat je altijd en overal de tijd kunt aflezen. Wanneer het donker is heb je met één tikje op het horloge verlichting voor beter zicht. Vanzelfsprekend, want dat is wat een horloge moet doen.

Maar dit horloge biedt zoveel meer! 

Waar in het verleden een hybride smartwatch niet veel meer was dan een normaal horloge met een stappenteller die je kon synchronizeren met je smartphone, heeft Fossil een revolutionaire nieuwe stap gezet. Naast de toevoeging van een hartslagmeter maak je nu gebruik van een handig e-ink scherm als wijzerplaat om altijd en overal connected te blijven.

Fossil Hybrid HR foto
Altijd verbonden
Fossil Hybrid HR foto
Echte wijzers

In combinatie met de vernieuwde Fossil app op je smartphone stel je de smart functies helemaal naar jouw wens in en kan je resultaten van metingen bewaren en analyseren. De nieuwe hartslagmeter garandeert nauwkeurige resultaten voor zowel de intensieve sporter als iemand die alleen maar wat meer wil bewegen.

 

Langere gebruiksduur door E-ink display

E-ink ken je misschien wel van je e-book. Een scherm in twee kleuren dat heel rustig leest en - ook belangrijk - erg weinig energie kost. De gebruiksduur van dit horloge is hierdoor tot wel twee weken op één oplaadbeurt! Het opladen gaat snel en eenvoudig met de meegeleverde magnetische oplaadkabel, en niet meer met batterijtjes zoals bij de vorige generatie hybride horloges.

Bij dit nieuwe display kan je ook de stijl van de achtergrond aanpassen, én kiezen welke van de 10 verschillende functie-elementen je wilt zien of verbergen.

Foto Fossil hybrid hr wijzerplaat
Aanpasbare e-ink wijzerplaat
Foto Fossil hybrid hr wijzerplaat
Goed afleesbaar in zonlicht

Makkelijk te bedienen met drukknoppen

Met de drukknoppen aan de zijkant van het horloge bedien je de smartfuncties. Je kunt zelfs je favorieten instellen.

Charter, Collider en Latitude: kies je eigen stijl

De nieuwe hybrid smartwatches hebben dezelfde casual sportieve look met een vleugje retro dat zo kenmerkend is voor de horloges van Fossil. Het design zit heel slim in elkaar, want op het eerste gezicht zie je niet eens dat het een smartwatch is. 

Er is keuze uit verschillende stijlen. Van de minimal chic van Charter voor dames, de klassieke Collider tot de robuuste sportieve look van de Latitude. Het formaat van deze horloges is bescheidener dan bij de meeste smartwatches: slechts 42 mm doorsnee en 11 mm dik. En mocht je de stijl van je horloge nog verder willen personaliseren, met het Easy Click systeem wissel je in een paar tellen het horlogebandje.

Fossil Hybrid HR Charter
Charter
Fossil Hybrid HR Latitude
Latitude
Fossil Hybrid HR Collider
Collider

Wat kunnen deze horloges nog meer?

We kunnen hier niet alles vertellen wat de nieuwe generatie Fossil hybrids te bieden hebben. Dit zijn een paar belangrijke functies:

  • Personaliseer de meldingen die je wilt ontvangen of stel een (tril)alarm in.
  • Stel je persoonlijke trainingsdoelen in en meet je activiteit met de stappenteller, slaapmonitor en hartslagmeter.
  • Bedien je favoriete muziekapp en camera op je smartphone op afstand met je horloge.

Kortom, een heel veelzijdig hybride smartwatch dat er ook nog eens heel trendy uitziet!

Fossil Hybrid HR foto
Fossil Hybrid HR foto

Fossil hybrid HR smartwaches bij Horloge.nl

Bij Horloge.nl vind je altijd de nieuwste collecties Fossil smartwatches. Hybride én touchscreen. Ook nieuwsgierig naar Fossil Touchscreen smartwatches? Lees dan ons artikel over de nieuwste generatie.