G-Shock merkinspiratie bij Horloge.nl

G-Shock Metal covered Camouflage en Gold series

Geschreven op 08-03-2021 11:55 door Miriam
Gelimiteerde Uitgave dameshorloges Herenhorloges Japanse horloges

In 2020 kwam G-Shock met een innovatieve nieuwe horlogeserie: de metal-covered camouflage modellen. Deze reeks horloges is gebaseerd op bestaande G-Shock modellen, maar dan met een kunststof kast die is gevat in een stijlvolle metalen ‘cover’.  Dit metaal die ondergaat 20 (!) smeedstappen, van snijden tot polijsten, voordat het voorzien wordt van een patroon met behulp van een laser.

 

G-Shock Camouflage Metal

Dit was de eerste serie G-Shocks bestaand uit verschillende modellen met metaal bedekte kast, die een make-over heeft gekregen. De serie bestaat uit de GM-5600SCM-1ER, GM-6900SCM-1ER en GM-110SCM-1AER.

Deze G-Shock Camouflage Metal-serie heeft een subtiele camouflagestijl die doorschijnende banden van kunststof combineert met glanzende roestvrijstalen kasten. De banden hebben een vaag camouflagepatroon en de zilverkleurige kasten hebben een gelaserd camouflagepatroon met witte letters. Het camouflagepatroon strekt zich uit tot op de minimalistische wijzerplaat van het digitale model. Dit geeft deze serie horloges een frisse uitstraling met een stoer randje.

GM-6900SCM-1ER
GM-6900SCM-1ER
G-Shock metal covered horloges
GM-6900SCM-1ER
Subtiel camouflage-patroon op band en kast
G-Shock metal covered horloges

 

Metal-covered Gold series 

De Metal-covered Gold series is de tweede reeks G-Shocks die de Metal-Cover behandeling heeft gekregen.

De GM-5600SG-9ER is één van de drie modellen met een gouden huls en heeft een reflecterende gouden wijzerplaat en zilverkleurige drukknoppen. Bijzonder aan dit model is dat het een speciale EL (Electro Luminiscentie) verlichting heeft die met een druk op de knop oplicht. In het display is dan het logo ‘Shock resist’ te zien.

De GM-6900SG-9ER heeft een vergelijkbare stijl, maar met een G-Shock-logo op de ring. De GM-110SG-9AER heeft dan weer een gouden wijzerplaat met zwarte accent-markeringen. Dit horloge heeft daarnaast een gestructureerde transparante band die heel prettig aanvoelt.

De luxe uitstraling van deze serie horloges maakt de stijl aantrekkelijk voor zowel heren als dames.

GM-6900SG-9ER
Gestructuteerde band
GM-6900SG-9ER
GM-6900SG-9ER

 

Meer G-Shock bij Horloge.nl

G-Shock is al jarenlang een van de Top-3 merken op onze site. De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en innovatieve insteek van het merk garanderen horloges die presteren onder alle omstandigheden voor dames en heren. Op onze pagina met speciale en gelimiteerde G-Shocks vind je alle bijzondere uitgaven - zoals deze unieke Metal Covered modellen - bij elkaar.