Hamilton merkinspiratie bij Horloge.nl

Hamilton pakt uit met de feestelijke Open Heart Jazzmaster

Geschreven op 03-12-2020 07:16 door Miriam • Leestijd ongeveer 1 minuten
Skelet horloges Swiss Made Horloges Jazzmaster

Uitpakken doen we in december vooral met cadeaus, maar Hamilton pakt het fraaie uurwerk van de Jazzmaster uit. Om iedere dag van te genieten. Ook na de feestdagen. Want de verfijnde vorm van de Jazzmaster Open Heart is een lust voor het oog.

 

Wat is een Open Heart horloge?

Een Open Heart horloge – ook wel skeleton horloge genoemd - is een automatisch horloge waarbij in de wijzerplaat uitsparingen zijn gemaakt waardoor het uurwerk in werking zichtbaar is. Meestal is ook de achterkant van het horloge doorzichtig.

In de Hamilton Jazzmaster Open Heart zit een H10-uurwerk. Dit is een speciaal voor Hamilton door ETA gefabriceerd Zwitsers automatisch uurwerk met een gangreserve tot 80 uur. Het uurwerk is mooi bewerkt, en de rotor (die het automatische uurwerk ‘opwindt’) bevat een uitgespaarde H-vorm.

Foto wijzerplaat Hamilton Jazzmaster Open Heart
Detail opengewerkte wijzerplaat
Foto Jazzmaster H32705141
Jazzmaster H32705141
Foto uurwerk Hamilton Jazzmaster horloge
Detail uurwerk achterzijde met bewerkte rotor

 

De Hamilton Jazzmaster collectie

De Jazzmaster collectie komt voort uit Hamilton's lange geschiedenis en traditie van hoogwaardig vakmanschap. Het resultaat is stijlvolle horloges met een business-casual look geschikt voor ieder moment.

Speciaal voor de feestdagen zetten wij bij Horloge.nl graag de Jazzmaster Open Heart met referentienummer H32705141 in de spotlights. Dit horloge heeft een diepblauwe wijzerplaat en een verfijnde stalen band.

De Jazzmaster Open Heart is verkrijgbaar in twee formaten (40 en 42 mm) en verschillende uitvoeringen van staal of met leren band. 

Foto Hamilton Jazzmaster horloge
H32705041 met struisvogelleren band
Foto Jazzmaster H32705141
Jazzmaster H32705141

 

Hamilton horloges bij Horloge.nl
 

In de collectie van Horloge.nl vindt u naast de Jazzmaster collectie ook een fraaie selectie aan militaire horloges in de Hamilton Khaki lijn. Is uw favoriete horloge even niet op voorraad? Reserveer het dan online en wij zorgen ervoor dat het bij u thuis, of in een van onze winkels wordt bezorgd!