ICE-Watch merkinspiratie bij Horloge.nl

Ice-Watch siliconen horloges voor alle generaties

Geschreven op 07-05-2021 13:58 door Miriam • Leestijd ongeveer 1 minuten
mode

Gebaseerd op de eerste collecties Ice-Watch horloges met siliconen banden uit de jaren 00 brengt Ice-Watch een nieuwe generatie horloges in de wereld: Ice-Generation. Fun, praktisch én modieus. Opvallend of sportief-chique, er is voor elke generatie wel een Ice-Watch.

Ice-Watch horloges met goudkleurige indexen
Chique gouden details
Generation Blue 019146
Generation Blue 019146

Net zo kleurrijk als het origineel

Een van de eerste generaties Ice-Watch bestond uit een reeks dezelfde horloges die elk een andere vrolijke kleur hadden. De kast van deze horloges was gemaakt van plastic en de band van zachte siliconen. De generatie 2021 is helemaal van siliconen gemaakt. Voor extra draagcomfort en betere bescherming tegen stoten. Want met zo’n kleurrijke Ice-Watch mag, nee, moet je wel naar buiten! En mocht het toch gaan regenen of wil je gaan zwemmen? Dat kan makkelijk, want alle Ice-Generation horloges zijn 10 ATM waterdicht.

019159 Flashy
019159 Flashy
Ice-Generation horloges in Opvallende en felle kleuren
Opvallende en felle kleuren

Ice-Generation is verkrijgbaar in verschillende kleurpaletten. Van felle fluoriserende kleuren tot zachte pasteltinten, fris wit of mysterieus zwart.

Ook aan de wijzerplaten is aandacht besteed. Wat ons betreft zijn dé topmodellen van deze collectie de Ice-Generation horloges met regenboog sunray-dial. Deze horloges glanzen je echt tegemoet en krijg je meteen een zomers gevoel. Toch liever iets chiquer? De zwart-goud verlopende wijzerplaten zijn ook schitterend.

Ice-Generation horloges met Rainbow dials
Rainbow dials
Lagoon 019145
Lagoon 019145

Verkrijgbaar in twee formaten; Leuk voor volwassenen én jongeren

Iets waar we helemaal aan gewend zijn bij Ice-Watch is dat je de horloges in meerdere formaten kunt krijgen. Zo vanzelfsprekend is dat eigenlijk niet. Hiermee is Ice-Watch vrij uniek in horlogeland!

White forever 019151
White forever 019151
2 formaten Ice-generation horloges
Hetzelfde horloge in twee formaten: 40 en 35 mm.

De Ice-Generation is op dit moment te koop in twee uniseks formaten: 40 mm en 35 mm: geschikt voor volwassenen en (oudere) kinderen. Je hoeft alleen maar de kleur te kiezen die het beste bij jou past!

 

Een nieuwe generatie horloges met oog voor de planeet

Ook met de horloge-verpakkingen was Ice-Watch altijd vernieuwend en dat is niet veranderd. Net als het stapelbare en multifunctionele karakter. Je kunt de BiCubic genaamde doosjes nog steeds gebruiken om je horloge in op te bergen, maar ook als spaarpot, of gewoon als een leuk bewaardoosje.

Wat wel is veranderd is het formaat en het materiaal. Met de huidige klimaatuitdagingen in het achterhoofd is gekozen voor een meer ecologisch verantwoorde aanpak. De doosjes hebben een kleiner formaat (minder materiaal en transport) en worden vervaardigd uit 66% gerecycled plastic, afkomstig van productieoverschotten uit de plasticindustrie. 

Oud-en nieuw silicone horloge van Ice-Watch
Met de klok mee: Ice Sili uit 2010, de originele Ice-Watch verpakking, de nieuwe verpakking en de Ice-Generation 2021
Flashy yellow 019161
Flashy yellow 019161

Meer Ice-Watch bij Horloge.nl

Bij Horloge.nl vind je altijd het perfecte Ice-Watch horloge. Of je nu van de babyboomer-generatie, Gen. X of millennial bent, we hebben voor iedereen wel een Ice-Watch in onze collectie. Heb je al een oudere Ice-Watch die wel een nieuw bandje kan gebruiken? Met onze handige bandenzoeker heb je zo de juiste horlogeband gevonden.