Jaguar merkinspiratie bij Horloge.nl

Jaguar Hybrid: een Stijlvolle Zwitser met smart functies

Geschreven op 23-09-2020 22:05 door Miriam
Swiss Made Horloges Bluetooth connected horloge

Het Zwitserse horlogemerk Jaguar introduceert dit seizoen een stijlvol nieuw Hybrid horloge. Het is een analoog horloge met connected functies die er een intelligent horloge van maken. Ideaal om verbonden te blijven met uw omgeving in de vertrouwde Jaguar stijl.

 

Smartwatch of Hybrid?

Hoewel sommigen het liever anders zouden zien is smart technologie niet meer uit ons leven weg te denken. Bereikbaar zijn, navigeren, hulp bij sporten. We kunnen écht niet meer zonder. Daarom kiezen veel mensen tegenwoordig voor een smartwatch. Alle smartfuncties handzaam op je pols.

Maar wat doe je als je niet de hele dag aan een scherm gekluisterd wilt zijn? Of als je toch gebruik wilt maken van de slimme technologie die een smartwatch te bieden heeft, maar er wél stijlvol uit wilt zien? Een hybrid horloge is dan de slimme keuze. Alle voordelen en het uiterlijk van een 'gewoon' horloge, waarbij de smartfuncties met één druk op de knop beschikbaar zijn via een Bluetooth verbinding met je smartphone.

Foto Jaguar Hybrid horloge
Jaguar Hybrid horloge met Pepsi-bezel
Foto Detail Jaguar Hybrid horloge
Detail Jaguar Hybrid

 

Jaguar Hybrid: "A smarter watch, not a smart watch"

Hierboven zetten we 'gewoon' horloge bewust tussen aanhalingstekens, want er is niets gewoon aan de nieuwe Jaguar Hybrid horloges. Natuurlijk, ze zien er gewoon uit hoe je gewend bent van een Jaguar diver, dus stijlvol, sportief en robuust.

Ook standaard voor Jaguar: Hoogwaardige materialen, saffierglas, 20 ATM waterdicht - geschikt om mee in de zee te zwemmen. Maar wel met verborgen slimme functies, én aangedreven door een speciaal in eigen huis ontwikkeld uurwerk.

De Jaguar Hybrid is verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen; Staal en bicolor met een blauwe of zwarte wijzerplaat én met Pepsi-bezel.

 

Smartfuncties met één druk op de knop

Met de Jaguar Hybrid app op je smartphone stel je het horloge naar eigen voorkeuren in. Ken functies toe aan knoppen, filter van wie je notificaties wilt ontvangen, bepaal welke tijdzones je in één oogopslag wilt zien en zet alvast je wekker.

En er is nog meer mogelijk: muziek afspelen, op afstand foto's maken, stappen tellen. Binnenkort komt zelfs een unieke feature beschikbaar waarmee je veilig thuis kunt komen. In het filmpje zie je in het kort wat de Jaguar Hybrid allemaal te bieden heeft.

Foto man met telefoon en Jaguar hybrid horloge
Koppel je hybrid horloge met je smartphone

 

Jaguar horloges bij Horloge.nl

Naast de fonkelnieuwe Jaguar Hybrid heeft Horloge.nl een ruime collectie 'gewone' Jaguar horloges.  Van klassieke duikhorloges tot stijlvolle dress watches en bijzondere limited editions. Zeker de moeite waard om eens te bekijken! Bovendien verwachten we binnenkort nog meer vernieuwingen op het gebied van smartwatches bij Jaguar. Zou het kunnen dat zij op de markt gaan komen met een uniek smartwatch design? Hou dit blog in de gaten voor het laatste nieuws!