Michael Kors merkinspiratie bij Horloge.nl

Je ziet er schitterend uit met een Michael Kors horloge

Geschreven op 16-12-2020 12:23 door Miriam • Leestijd ongeveer 2 minuten
mode dameshorloges Cadeau

Wanneer je er tip-top uitziet, voel je je automatisch ook beter. En dat mag ook wel in deze tijd. Met de horloges van Michael Kors zit je altijd goed; Stijlvol en modieus, met nét dat beetje extra wat glans in je leven brengt.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze kerstdagen in je huispak door te brengen op de bank met Netflix en een schaal chips. Of je gaat er ondanks alle beperkingen voor en kleed je fantastisch aan met een bijpassend feestelijk horloge. In de collectie van Michael Kors vind je er genoeg! Bijvoorbeeld deze vier prachtige dameshorloges:

 

Net even anders: Michael Kors Parker

Parker is een van de populairste dameshorloges van Michael Kors. Het horloge heeft een bijzondere vorm, waarbij de band als het ware de kast omsluit. De ruimte die daardoor ontstaat leent zich uitstekend voor versiering met schitterende kristallen. Toch is Parker niet overdreven bling. Het horloge heeft een bescheiden formaat (33 mm) en de zachte leren band is uitgevoerd in naturel kleuren. De schroeven waarmee de band op zijn plaats wordt gehouden zijn een extra opvallend accent.

Foto Michale Kors Parker MK2914
Parker MK2914
Foto Michael Kors Parker MK2913
Parker MK2913

 

Camille al gespot op de socials? 

Camille is dit najaar het advertentiemodel van Michael Kors. Je hebt haar vast al eens langs zien komen op sociale media of in de bladen. Het is een sierlijk dameshorloge van 33 mm met blinkende kristallen op de kast. De dag en datum worden aangeven met kleine wijzertjes en leiden zo niet af van de chique uitstraling. 

Foto Michael Kors Camille MK6844
Camille MK6844
Camille advertentie

 

Voel je een topmodel met de keramische Runway Mercer

Runway Mercer is een van dé topmodellen van Michael Kors. De kast en band van het horloge zijn gemaakt van krasbestendig keramiek. Keramiek heeft een prachtige glans en voelt heerlijk smooth en koel aan je pols. Met een bescheiden formaat van 28 mm is het horloge elegant en bescheiden, met een vleugje glamour.

Vind je 28 mm te klein? De keramische horloges uit de fancy Ritz-lijn zijn 37 mm groot.

Foto Michael Kors Ritz horloge
Ritz Ceramic (37 mm)
Foto Runway Mercer MK6841
Runway Mercer MK6841 (33 mm)

 

Puttin’ on the Ritz…

"Puttin 'On the Ritz" is een uitdrukking uit de jaren ’20 van de vorige eeuw die betekent dat je je heel modieus aankleedt, en is geïnspireerd door het weelderige Ritz Hotel in Londen. 

De Ritz horloges van Michael Kors zijn dan ook het summum van klasse. De lijn is heel breed; Van chique keramische horloges tot praktische chronografen voor dames in verschillende kleuren. Maar altijd met een beetje glamour en glitz.

Foto Michael Kors Ritz Chronograaf
Ritz Chronograaf
Foto Bradshaw MKT5089
Bradshaw MKT5089

 

Of ga voor een Michael Kors smartwatch!

Wil je echt helemaal bij de tijd zijn maar niet inleveren op stijl? Ga dan voor een smartwatch van Michael Kors. Bradshaw is niet alleen een geavanceerd touchscreen smartwatch, je ziet er ook nog eens geweldig mee uit!

 

Michael Kors horloges bij Horloge.nl

Nu de winkels gesloten zijn en iedereen online (cadeautjes) bestelt gaat het hard. Het kan dus zijn dat je favoriete horloge tijdelijk niet leverbaar is. je kunt het dan op je wenslijst zetten en we sturen je een mail wanneer het product weer bij ons op voorraad is. 

Zoek je een cadeautje? Denk dan eens aan een cadeaukaart; Zo heeft de ontvanger de keuze uit meer dan 5.000 horloges. Gegarandeerd dat hier een perfect exemplaar tussen zit!