Rip Curl merkinspiratie bij Horloge.nl

Rip Curl Search GPS 2; Track je sportieve prestaties

Geschreven op 19-07-2019 12:14 door Miriam
Sport Swimming Search GPS Surfing

Supersmart sporthorloge

Veel mensen gebruiken hun smartwatch om sportieve prestaties bij te houden. Handig, want door de GPS weet je altijd waar je bent geweest en welke afstand je hebt afgelegd. Maar wat nu als het hard regent of je wilt gaan zwemmen met je horloge?  De meeste smartwatches kunnen helaas niet zo goed tegen (zout) water. Dan kan je beter kiezen voor een gespecialiseerd sporthorloge, zoals de Rip Curl Search GPS 2.

Search GPS 2 horloge
Search GPS 2 horloge

Track je prestaties

De Search GPS 2 van Rip Curl is speciaal ontwikkeld voor (golf)surfers, maar met de GOTRACK functie in combinatie met de ingebouwde GPS van het horloge is het mogelijk - in real time - al je activiteiten te volgen. Fietsen, hardlopen, skieën; alle sporten die met snelheid en afstand te maken hebben. Klik op GOTRACK en je horloge legt al je prestaties vast. Verbindt eenvoudig je horloge met de app op je telefoon, laptop of tablet en ziet alles wat je wilt weten: duur, afstand, snelheid.

Daarnaast zitten er allerlei leuke extra’s in de app, zoals een social media functie, waarmee je pro-surfers zoals Mick Fanning kunt volgen en je kunt foto’s delen.

Search GPS app
Search GPS app op je smartphone
Vrouw checkt haar Search GPS 2 horloge
Real time data op je pols

Ontwikkeld samen met professionals

Het is niet zo vreemd dat de search GPS horloges het zo ontzettend goed doen in de praktijk, want ze worden ontwikkeld in samenwerking met gebruikers. Verschillende topsporters vormen samen een ‘search’ team dat alle wensen en functies inventariseert die echte gebruikers nodig hebben. In 2014 kwam het eerste Search GPS horloge uit en sindsdien is er dankzij hen en feedback van gebruikers veel verbeterd: het horloge is kleiner, nog lichter van gewicht en - ook niet onbelangrijk - een stuk goedkoper dan de eerste versie.

Je krijgt je op de nieuwe Search GPS altijd de meest actuele informatie over wind en golven door de samenwerking van Rip Curl met Surfline en natuurlijk heb je toegang tot de Rip Curl informatie over 1400 surflocaties, getijdetabellen (ook handig voor andere watersporten!) en nog veel meer.

Surfers-DNA

De Search GPS is in eerste instantie een surfhorloge en dat surfers-DNA zie je terug in alles. Standaard 10 ATM waterdicht. De band gemaakt van soepel polyurethaan is heel comfortabel en heeft een stevige roestvrijstalen sluiting zodat je het horloge niet kunt verliezen in de golven. Makkelijk te bedienen met stevige knoppen en goed af te lezen, zelfs in het water.

Bekijk hier alle Rip-Curl horloges