Maserati merkinspiratie bij Horloge.nl

Sneak Preview: de nieuwe collectie Maserati horloges

Geschreven op 28-07-2020 11:44 door Miriam
Skelet horloges Cadeau Set Motorsport nieuws

Het is nog volop zomer, maar wij bij Horloge.nl zijn nu al bezig met de komende herfst en winter. Want juist in deze maanden presenteren de fabrikanten hun nieuwe collecties. Zo ook Maserati. Zij breiden hun collectie uit met een een serie fraaie automaten én komen met bijzondere cadeausets en nog veel meer. Voorpret is vaak de leukste pret, dus geven we nu alvast een 'sneak preview' van de mooiste nieuwe modellen.

De Maserati horlogecollectie is samengesteld uit verschillende lijnen met een eigen identiteit, zodat dat er voor iedere liefhebber een Maserati horloge verkrijgbaar is.

Wat we komend seizoen in iedere lijn terug gaan zien is de kleur blauw (vaak in combinatie met donkergrijs), mesh banden en automatische - skeleton - horloges.

Maserati horloge cadeauset
Blauwe his 'n hers cadeauset
Foto Maserati Epoca horloge
Epoca horloge met mesh band

Sfida: sportieve elegantie

De Sfida lijn combineert sportieve elegantie met kenmerkende Maserati details. In de nieuwe collectie vinden we naast sportieve chronografen met tachymeterschaal nu ook automatische skeleton horloges met een speciaal voor Maserati vervaardigd en gepersonaliseerd Seiko NH70 uurwerk. Vooruitlopend op het cadeauseizoen is de set van een sportief herenhorloge met luxe Maserati pen een echte eye-catcher.

Foto Maserati Sfida horloge
Sfida automatic skeleton horloge
Foto Maserati cadeauset
De R8873612040 cadeauset bevat naast dit horloge een luxe balpen

Successo: contrastrijk en ultra-sportief

Hét meest in het oog springende kenmerk van de Successo lijn zijn de exclusieve siliconen banden met autoband-structuur, maar natuurlijk zijn de horloges ook verkrijgbaar met leren en stalen banden in verschillende kleurcombinaties. Dé kleur van het komend seizoen bij Maserati is blauw en zie je ook terug in de Successo cadeauset van horloge met Maserati armband.

Foto Maserati cadeauset
Successo cadeauset met armband
Foto Maserati Successo horloge
Successo horloge met rubber profielband

Epoca: geïnspireerd door de geschiedenis met moderne twist

Epoca is de meest klassieke horlogelijn van Maserati. De heren én dameshorloges in deze collectie zijn elegant en refereren aan de geschiedenis van het merk. Zo is de vorm van de kastpoten afgeleid van de legendarische 3500GT uit 1957. Ook de dunne, gevlochten mesh banden en de afwerking van de wijzerplaten hebben een retro uitstraling, maar in moderne kleurcombinaties.

Foto Maserati Epoca horloge
Epoca automatic skeleton horloge met mesh band
Foto Maserati cadeauset
Epoca cadeauset met armband

Potenza: stoer en opvallend

De horlogelijn met de meest uitgesproken Maserati look is zonder twijfel de Potenza. In 2020 wordt voor het eerst dit 'gespierde' ontwerp gecombineerd met een mesh-band in in dezelfde kleur als de kast. De mat/glans contrasterende afwerking en het gegraveerde woord Maserati zijn de bepalende kenmerken van de collectie. De drietand uit het Maserati logo staat centraal in het midden van de 3D guilloche wijzerplaat.

Foto Maserati Potenza horloge
Potenza horloge uit de blauwe herfst/winter 2020 collectie
Foto Maserati Potenza horloge
Potenza automatic skeleton horloge

Traguardo: bijzondere wijzerplaten

De opvallende wijzerplaat van de Traguardo chronografen heeft de opbouw van een dashboard met alle dials aan de onderkant. Deze lijn wordt komend seizoen uitgebreid met automatische skeleton horloges met een modern-klassieke uitstraling.

Foto Maserati Traguardo horloge
Traguardo chronograaf
Foto Maserati Traguardo horloge
Traguardo automatic skeleton horloge

Nu alvast je favoriete horloge bestellen?

Ben je door dit artikel al helemaal hebberig geworden? Of wil je er zeker van zijn dat je het perfecte kerstcadeau niet misloopt? Dat kan! Zet het horloge van je keuze op de wenslijst en je ontvangt automatisch een bericht wanneer het horloge bij ons binnen is.

Je kunt natuurlijk ook altijd een horloge uit de huidige collectie van Maserati bestellen. Of neem eens een kijkje in onze horloge-outlet voor Maserati horloges met een flinke korting.