G-Shock merkinspiratie bij Horloge.nl

Sneak Preview: Twee nieuwe Limited Editions van G-Shock

Geschreven op 02-11-2020 09:44 door Miriam • Leestijd ongeveer 1 minuten
mode Gelimiteerde Uitgave Herenhorloges

G-Shock heeft altijd de vinger aan de pols van de tijd. Al sinds de jaren tachtig werkt het merk samen met urban-artists en brengt het regelmatig leuke gelimiteerde uitgaven uit van bestaande modellen. Ben je benieuwd wat je binnenkort mag verwachten van G-Shock? In deze sneak-preview vertellen we je meer.

 

Carbon Core Guard horlogeset met vervangbare kast en twee extra banden

De Carbon Core Guard is een klassiek G-Shock model dat een bijzondere make-over heeft gekregen. De DWE-5600CC-3ER wordt geleverd in een speciale verpakking, waarin je naast het horloge twee extra, makkelijk verwisselbare banden aantreft. Ook de beschermende kastrand van het horloge kan je verwisselen. Zo kan je de look van je horloge steeds aanpassen aan je stemming of je kleding.

De basisvorm van de DWE-5600CC-3ER is hetzelfde als de gewone DW-5600, maar dit horloge heeft een met koolstof versterkte kast voor nog meer schokbestendigheid. Op de kast, band en wijzerplaat is een print aangebracht die is afgeleid van het module 3229-uurwerk dat in dit horloge zit. 

De twee extra banden zijn uitgevoerd in een grijze print-variant en een neutrale zwarte. Ook de extra kastbeschermer is uitgevoerd in zwart kunststof.

Foto G-Shock Core Guard verpakking
Foto G-Shock Core Guard Limited
Foto G-Shock Core Guard Limited

 

Limited Edition in samenwerking met New Era Cap Company

De New Era Cap Company maakt baseballcaps en andere headwear voor Amerikaanse sporten als baseball en ijshockey. Net als G-Shock heeft het merk een grote groep liefhebbers in de urban community en daarom hebben de twee merken in het jaar dat de New Era Cap Company honderd jaar bestaat de handen ineen geslagen.

Het resultaat is een stoere G-Shock met zwart-bronzen details en een extra band die gemaakt is van hetzelfde materiaal als de beroemde 59FIFTY baseball caps. Het logo van New Era staat op de band en de wijzerplaat van het horloge en is met de data van het jubileumjaar ook gegraveerd in de kastdeksel.

Ook deze GM-110NE-1A wordt geleverd in een speciale cadeauverpakking.

Foto New Era G-Shock
Foto verpakking New Era G-Shock
Foto New Era G-Shock

 

Limited Edition G-Shocks bij Horloge.nl

Bij Horloge.nl vind je altijd een uitgebreide en actuele collectie G-Shock horloges. Natuurlijk zijn wij er altijd op gebrand om je ook de leukste nieuwe Limited Editions als een van de eersten aan te bieden. De oplage van deze speciale uitgaven is meestal zeer beperkt. 

Dus wees er snel bij en zet als je geïnteresseerd ben in een van deze horloges het nu direct op je wenslijst. Je krijgt dan meteen een melding zodra het horloge bij ons binnen is! Vanzelfsprekend helemaal privacy-proof. Je e-mailadres wordt direct verwijderd nadat we je het bericht hebben gestuurd.