Tissot merkinspiratie bij Horloge.nl

Speciale Tour de France chronograaf van Tissot

Geschreven op 11-08-2020 12:06 door Miriam

Het zag er even naar uit dat het niet door zou gaan, maar gelukkig gaat de Tour de France toch van start op 29 augustus. Tissot is al jaren de officiële tijdwaarnemer en sponsor van dit grote wielerevenement. Dit feit wordt dit jaar gevierd met een speciale uitgave chronograaf vol verassende details.

 

Tissot chronografen: precies en sportief

De Zwitserse horlogefabrikant Tissot heeft een lange geschiedenis in het produceren van zeer accurate sport chronografen. Deze focus op precisie is een gedeelde waarde met alle sportorganisaties waar een fractie van een seconde telt. Naast de motorsport, is fietsen een van de sporten waar Tissot het meest bij betrokken is. Het merk was in 1988 al officieel tijdwaarnemer van de Tour de France. En in 1995 ging Tissot een samenwerking aan met de Union Cycliste Internationale. Sindsdien is Tissot de officiële tijdwaarnemer van de wereldkampioenschappen wielrennen op de weg, baan, mountainbike en BMX en de Tissot UCI Wereldbeker baanwielrennen.

Foto verpakking Tissot horloge
Foto Tissot horloge

Speciale uitgave Tour de France 2020 chronograaf

In 2020 brengt Tissot ons een heel speciale uitgave chronograaf. De T1256171705100 Super Sport Tour de France ademt in alles de sfeer van Le Tour. De kenmerkende kleur van de maillot jaune komt terug in verschillende details: in de flexibele siliconenrubber band, in de tachymeterschaal, in de chrono-dials en in de bijzondere secondenwijzer die de vorm heeft van een racefiets.

Het horloge wordt daarnaast geleverd in een bewaardoos met een Gele Tour de France sleeve.

Op de achterkant van de kast is het officiële Tour de France logo gegraveerd.

Foto Tissot horloge met Tour de France logo
Foto verpakking Tissot Tour de France horloge

Draag je het horloge bij een kostuum en vind je de rubberen band daar niet bij passen? Dan wissel je heel gemakkelijk deze band met de extra leren band die bij dit horloge wordt geleverd. Ook hier weer een opvallend detail: in de band is de vorm van een racefiets gedrukt.

Foto extra band Tissot tour de France horloge
Foto Tissot Tour de France chronograaf

Tissot horloges bij Horloge.nl

Je kan deze speciale uitgave Tissot Supersport chronograaf natuurlijk online bestellen. Maar als je dit gedetailleerde horloge in het echt wilt bekijken ben je van harte welkom in onze winkel in Breda. Naast de sportieve chronografen uit de T-Sport lijn vind je daar ook een uitgebreide collectie klassieke Tissot horloges. Allez, allez!