Lacoste merkinspiratie bij Horloge.nl

Sportief de zomer in met deze vrolijke Lacoste horloges

Geschreven op 22-04-2021 13:03 door Miriam • Leestijd ongeveer 1 minuten
mode Solar 12.12 Kinderhorloges

Lacoste is van oorsprong een merk tenniskleding. En daar is het merk trots op! Op de naam van oprichter René Lacoste, zijn beeldmerk (de krokodil) en zijn poloshirts. Daarom zien we al deze elementen terug in de vrolijke Zomercollectie. Met bijzondere uitgaven en veel aandacht voor duurzaamheid.

 

Samenwerking Lacoste x Polaroid

Dit sportieve horloge uit de Lacoste.12.12 lijn (gebaseerd op het legendarische polo shirt) is een speciale uitgave gewijd aan twee iconische merken; Lacoste en Polaroid. Stijlvol wit en versierd met vijf Lacoste-krokodillen in de levendige Polaroid (logo)kleuren. Met dit horloge ben je klaar om iedere dag nieuwe herinneringen te creëren.

Lacoste x Polaroid advertentie
2011130
Lacoste x Polaroid

 

Lacoste Solar van bioplastic en met duurzame band

Deze sportieve chronograaf uit de Lacoste Solar collectie combineert duurzaamheid met design. De horlogekast is gemaakt van plantaardig bioplastic, dit terwijl de textiel horlogeband is gemaakt van katoen én de schil van appels - een natuurlijk alternatief voor leer. Het horloge is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 1.496 stuks, wat staat voor de afstand tussen de zon en de aarde in miljoenen kilometers. De vilten verpakking is gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Solar black
Lacoste 12.12 solar
2011114

 

Vrolijke Lacoste L.12.12 voor Kids

Naast horloges voor volwassenen heeft Lacoste ook een groot aanbod van kinderhorloges. Net zo sportief als de horloges van papa en mama, maar dan in nog vrolijker kleuren en precies in hun maat. De serie is dit seizoen uitgebreid met twee horloges met duidelijke cijfers en een zachte rubberen band.

2030034
Kids met Lacoste horloges
2030033

 

Tiebreaker, hét horloge voor dit seizoen

Met de Grand Slam toernooien in aantocht is de Tiebreaker is het campagnemodel van voorjaar 2021. Het horloge combineert een mannelijk ontwerp met een sportieve stijl. Gemaakt voor de doelgerichte man die weet waar hij is en waar hij heen gaat. Een sportief en stoer horloge met zorgvuldig samengestelde details, zoals de krokodil op 3 uur.

Lacoste Tiebreaker
Tiebreaker
Lacoste Tiebreaker

 

Nog meer Lacoste horloges

Naast deze gloednieuwe horloges hebben we natuurlijk ook de reguliere collectie Lacoste dames-heren- en kinderhorloges op voorraad. Bijvoorbeeld de op de legendarische polo gebaseerde 12.12 lijn en de chique Madrid chronografen. Bekijk ze nu op onze Lacoste pagina.