Fossil merkinspiratie bij Horloge.nl

Stella, de populairste bestseller van Fossil, is terug!

Geschreven op 01-09-2021 10:34 door Miriam • Leestijd ongeveer 1 minuten
Vintage Classics

Goed nieuws voor alle liefhebsters van Fossil horloges! Want het populairste Fossil horloge ooit is terug in de collectie. Stella heeft een make-over gekregen en is klaar voor haar terugkeer in de spotlights.

 

Vintage Classics

Fossil maakt al sinds 1984 horloges en accessoires, waarbij ze de inspiratie halen uit Vintage Americana. Het resultaat is een groot archief vol modieuze, toegankelijke horloges die in 2021 onverminderd populair zijn.

Old Fossil Stella watches
Zo zag Stella er vroeger uit...

 

Hét populairste horloge allertijden van Fossil is de Stella. Een echte ‘Vintage Classic’. Al sinds 2008 in de collectie in talloze varianten. Van klassiek stalen dameshorloge tot felgekleurd kunststof fashion item. Maar wat altijd is gebleven: de heldere wijzerplaat met dag-datum en 24-uurs sub-wijzerplaatjes.

ES5108
ES5108
ES5108

 

Terug van weggeweest om voor altijd te blijven

Stella heeft een make-over gekregen die het horloge weer helemaal van deze tijd maakt. De uren-indexen en het logo liggen op de wijzerplaat. De ovalen sub-wijzerplaatjes liggen juist dieper, met schuine randen, waardoor het horloge diepte krijgt met subtiele schaduwen.

ES5109
ES5109
ES5109

 

De fraai gekartelde rand is voorzien van een ring schitterende kristallen die een vrolijke en vrouwelijke touch geven aan het horloge.

De massief stalen band heeft een veilige drukknopsluiting en draagt comfortabel op de pols.

ES5107
ES5107
ES5107

 

De vernieuwde Stella is op dit moment verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, rosé en bicolor zilver-goud.

 

Altijd jezelf met Fossil

Ook al is Stella vernieuwd, Fossil blijft altijd zichzelf; optimistisch, authentiek en creatief. Alles wat ze maken past bij elke stijl en levensstijl - voor alle momenten die jou, jou maken.

 

Meer Fossil horloges bij Horloge.nl

Naast de vernieuwde Stella vind je bij Horloge.nl nog veel meer leuke Vintage Classic horloges van Fossil. Bijvoorbeeld de Carlie mini voor dames of de fraaie Neutra chrono voor heren. Bestel online, of kom eens langs in een van onze winkels. Wanneer je het horloge bestelt en aangeeft dat je het op komt halen, houden we het voor je apart, zonder aankoopverplichting!