Tommy Hilfiger merkinspiratie bij Horloge.nl

Tommy Hilfiger horloges: stijlvol tot in de kleinste details

Geschreven op 06-07-2020 14:06 door Miriam
dameshorloges Herenhorloges

Tommy Hilfiger is een van de populairste merken op onze site. Niet zo vreemd, want de horloges van Tommy Hilfiger verenigen fashion met tijdloos ontwerp tot in de kleinste details. De preppy stijl van de wereldberoemde modeontwerper is nog altijd de basis van het design. Tijd om de nieuwe collectie dameshorloges in detail te bekijken.

 

De stijl van Tommy Hilfiger wordt meestal omschreven als 'preppy'. Gebaseerd op de kleding en activiteiten van studenten aan de chique colleges (prep schools) van New England, gecombineerd met elementen uit de popcultuur zoals grote logos.

De horlogecollectie kan dan ook worden ingedeeld in verschillende lijnen; 'Dressed', 'Sportief' en 'Casual'. De verschillen zijn - soms - subtiel, maar juist in de details herken je de hand van de meester. Ook in de lente-zomercollectie Tommy Hilfiger dameshorloges van 2020.

LYNN - Het horloge waar je van dag tot nacht mee straalt

Deze lijn Tommy Hilfiger dameshorloges is zowel trendy als stijlvol. Het is een typisch voorbeeld uit de 'dressed' lijn. Een horloge dat je prima overdag bij je werkkleding kunt dragen, maar waar je ook 's avonds in de club mee kunt schitteren. 

De gestructureerde wijzerplaat is zowel trendy als stoer met piramide-vormige uurmarkeringen. Een gedetailleerde bezel met zirkonia stenen en een geëtst Hilfiger-logo zorgen voor een vrouwelijke aantrekkingskracht. De iconische Tommy Hilfiger-vlag staat op de 3-uurspositie. De horloges uit de Lynn familie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren goud, rosé en bicolor.

 

READE - Tijdloos en chique

Het unieke aan deze lijn uit de 'dressed' collectie is de opvallende sunray wijzerplaat met een bijpassende frosted-getextureerde buitenring. Bescheiden en chique zijn de kernwoorden, met het TH-logo als wapen gegraveerd op de kastpoten. De vlag zie je niet alleen terug op de wijzerplaat, maar ook op de minutenwijzer. Ook de Reade horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleur-uitvoeringen en met mesh band.

Foto Tommy Hilfiger Lynn horloge
Lynn
Foto Tommy Hilfiger Reade horloge
Detail wijzerplaat Reade horloge
Foto Tommy Hilfiger Reade horloge
Het TH-wapen is gegraveerd op de kastpoot van de Reade

HAVEN - ‘The must-have boyfriend watch’

Deze horloges uit de sportieve lijn van Tommy Hilfiger zijn verkrijgbaar met een metalen band, keramische band of een siliconen band. De 38 mm kast heeft een multifunctionele wijzerplaat met dag-, datum- en 24-uursaanduiding. Het is een opvallend en stoer horloge voor dagelijks gebruik, én campagnemodel van dit seizoen. Het kenmerkende streepdetail is te vinden op de kastrand van deze horloges.

Foto Tommy Hilfiger Haven horloge
Roségouden Haven met witte siliconenrubber band
Foto Tommy Hilfiger Haven horloge
De Haven is het campagnemodel van dit seizoen
Foto Tommy Hilfiger Haven horloge
Goudkleurige variant met stalen horlogeband

MADISON - ‘Flirty, casual and fun’

Deze horloges uit de Casual collectie hebben een modern en strak design, dat wordt versterkt door de schitterende zonnestraal wijzerplaat en de aluminium bezel. Van dit type horloge zijn horlogebandjes verkrijgbaar in verschillende kleuren metaal en leer, zodat je altijd de stijl kunt aanpassen aan je stemming of kleding. De Hilfiger-vlag keert terug op de secondenwijzer.

 

HARPER - Casual, sportief en multi-functioneel

Ook dit gestroomlijnde ontwerp uit de Casual-lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende banden. De kast van 38 mm en de multifunctionele wijzerplaat met een horizontale lijnstructuur maken een krachtig statement en hebben een sportieve uitstraling. De armbanden weerspiegelen het iconische Tommy Hilfiger-DNA met middenschakels die lijken op de Hilfiger 'H'. Een ander leuk detail is de secondenwijzer in de vorm van een 'T'.

Foto Tommy Hilfiger Harper horloge
De schakels van de band vormen de H van Hilfiger
Foto Tommy Hilfiger Harper horloge
Harper multifunctie horloge met leren band
Foto Tommy Hilfiger Madison horloge
Madison multifunctie horloge met leren band

Tommy Hilfiger horloges bij Horloge.nl

Naast deze prachtige nieuwe dameshorloges heeft Horloge.nl natuurlijk ook een uitgebreide collectie Tommy Hilfiger herenhorloges. Wil je de horloges in detail kunnen bekijken? Kom dan eens langs in een van onze winkels. Op de pagina van Tommy Hilfiger op onze site zie je welke horloges waar beschikbaar zijn. Je kunt ze ook online reserveren en laten sturen naar het filiaal van jouw keuze.