Bering merkinspiratie bij Horloge.nl

Wat maakt het Bering Pebble horloge zo uniek?

Geschreven op 22-10-2020 05:55 door Miriam
Minimalistische horloges Designhorloges

We kennen het horlogemerk Bering vooral van hun strak vormgegeven minimalistische horloges. Meestal rond, of vierkant en zonder overbodige details. Wanneer je zulke sobere ontwerpen maakt moet echt alles kloppen. Niks teveel of te weinig. Elke kleine afwijking valt direct op. Daarom is het nieuwe Pebble horloge van Bering zo bijzonder. De afwijkende asymmetrische vorm - waarvan geen enkele zijde hetzelfde is als een andere zijde - springt meteen in het oog, maar is tegelijkertijd heel evenwichtig en ingetogen. Hoe kwam Bering op dit idee?

Daarom: de perfecte vorm 

De ontwerpers van Bering laten zich inspireren door de natuur in het Arctische poolgebied. Voor de ontwikkeling van de Pebble ging het merk een samenwerking aan met de Deense designers van KiBiSi.

KiBiSi is een samenwerking tussen (Ki) Kilo Design, (Bi) BIG Architecture en (Si) Skibsted Ideation die je misschien kent van de Tube Chair voor het interieurmerk Hay.

Foto Pebble horloge
Pebble horloge
Foto Tube Chair van Hay
Tube Chair van Hay

 

Architect Bjarke Ingels en designers Lars Holme Larsen en Jens Martin Skibsted lieten zich voor het ontwerp van de Pebble inspireren door de gladde kiezelstenen langs de Scandinavische kust.

Deze kiezels zijn nooit standaard – net als de vorm van de Pebble. Geen zijde is gelijk aan de andere zijde. Toch straalt de vorm rust en harmonie uit. Het eindresultaat is een minimalistisch, modern en elegant horloge met een buitengewone look.

Overzicht kleuren Pebble horloges

 

Daarom: de uitstekende kwaliteit

De kwaliteit van de serie Pebble horloges is van de gebruikelijke hoge standaard van Bering: gepolijst roestvrijstaal, gezandstraalde kast, saffierglas en een in kleur afgestemde mesh band. Perfect minimalistisch Deens design wordt gecombineerd met maximale materiaalsterkte. Je krijgt dan ook standaard 3 jaar garantie op deze horloges!

De Pebble horloges zijn verkrijgbaar in verschillende ‘Arctische’ kleurencombinaties. Bijvoorbeeld ‘Arctic Nights’. Een chique combinatie van roségoud en grijs, geïnspireerd op de kleuren van de poolnacht. De Pebble komt in twee formaten: 34 mm voor dames en 40 mm voor heren én dames.

Bering horloges bij Horloge.nl

Naast de bijzondere Pebble horloges bestaat de collectie van Bering uit verschillende series Scandinavische designhorloges. Van titanium tot solar  en radio controlled voor dames en heren. Laat je ook inspireren door de natuur en trek er deze herfst lekker op uit!

Gratis thermosfles bij aankoop van een Bering horloge

En ga je lekker de bossen in deze herfst, dan kan je een lekker warm kopje koffie, thee of soep meenemen in je nieuwe thermosfles. Want bij aankoop van een Bering horloge* krijg je nu - zolang de voorraad strekt - gratis en voor niks een mooie Bering design thermos cadeau!

*afgeprijsde en outlet modellen uitgezonderd

Foto Bering thermosfles
Bering design thermosfles