Nu Sale met kortingen tot 70%. Bekijk onze deals!

Zwitserse luxe voor iedereen

Geschreven op 22-05-2020 14:42 door Miriam
Swiss Made Horloges Swiss Made

Veel horloge-liefhebbers hebben dat éne luxe horloge op hun verlanglijstje staan dat eigenlijk onbereikbaar is. Te duur, te exclusief. Toch hoef je niet altijd jaren te sparen voor een Zwitsers horloge. Want in het assortiment van Horloge.nl vindt u genoeg bijzondere en luxe horloges om uzelf mee te verwennen zonder dat u eerst de loterij hoeft te winnen.

En, wat uw budget ook is, met de zoekfilters op de pagina van uw favoriete merk, kunt u gemakkelijk selecteren op prijsklasse. Tot € 500, € 500 - € 1000 en meer. Hieronder hebben we alvast een paar van onze favorieten verzameld.
 

Hamilton American Classics

De oorsprong van het Zwitserse horlogemerk Hamilton ligt in de Verenigde Staten, waar het bedrijf groot is geworden met zakhorloges voor de spoorwegen en militaire horloges. Dit erfgoed is nog steeds zichtbaar in de huidige collectie vol Amerikaanse klassiekers die nooit uit de tijd raken. Hamilton was niet voor niets een van de favoriete horlogemerken van Elvis Presley. En wat goed genoeg was voor The King is zeker goed genoeg voor ons!

Foto Hamilton Valiant horloge
Valiant € 495
Foto Hamilton Jazzmaster
Jazzmaster € 775
Foto Hamilton Khaki Pilot Schott NYC
Limited Edition Khaki Pilot Schott NYC € 1095

Victorinox horloges, stijlvol en onverwoestbaar

Als er iets is waar Zwitserse horloges om bekend staan is het de perfecte afwerking. Victorinox combineert esthetisch design met duurzame kwaliteit. Want, alle Victorinox horloges, in alle prijsklassen, hebben meer dan 100 kwaliteitstesten doorstaan voordat ze geschikt worden bevonden om op je pols te dragen. Ze zijn dus niet alleen heel mooi, maar ook oersterk.

Net als Hamilton heeft Victorinox een militaire achtergrond. Zo staat praktische functionaliteit voorop. Bijvoorbeeld bij de indrukwekkende I.N.O.X. serie zo goed als onverwoestbare waterdichte horloges. 

Foto Victorinox Alliance
Alliance € 425
Foto Victorinox INOX carbon
INOX carbon € 795

De schitterende horloges van Swarovski

Toegegeven, de dameshorloges van Swarovski zijn niet voor iedereen. Maar voor liefhebsters van glitter en glamour zijn ze ongeëvenaard. Want de kwaliteit en afwerking van deze horloges is uitmuntend. En er is grote keuze uit verschillende modellen en kleuren die allemaal één overeenkomst hebben: ze zijn schitterend!

Foto Swarovski Dream rock
Dream rock € 249
Foto Swarovski Atlantis horloge
Atlantis € 749

Veelzijdig Tissot

Tissot is misschien wel een van de veelzijdigste Zwitserse horlogemerken. Naast klassieke heren- en dameshorloges staat Tissot vooral bekend om accurate sportchronografen. Ook was Tissot het eerste merk ter wereld dat al in 1999 een touchscreen horloge ontwikkelde. Daarnaast vind je ook een ruime selectie aan Tissot zakhorloges onder de € 300.

Foto Tissot Tradition horloge
Tradition € 315
Foto Tissot Sport chic horloge
Sport chic € 515
Foto Tissot Powermatic 80 silicum horloge
Powermatic 80 silicum € 820

Back to basics met Meistersinger

Meistersinger is een van oorsprong Duits merk. Het produceert de horloges met handopwindbare en automatische Zwitserse uurwerken geheel in Zwitserland. Die horloges zijn helemaal teruggebracht tot de essentie. Eén enkele wijzer geeft de tijd aan, want tijd is relatief. Ze is er om van te genieten met de juiste mensen, de juiste dingen, het juiste horloge. De wijzerplaten zijn heel divers met veel kleine details. Zongeborstelde wijzerplaten, gestreepte wijzerplaten, verhoogde indexen. Alles om een ​​Meistersinger speciaal te maken. Het is in ieder geval een horloge dat in alle klassieke bescheidenheid opvallend anders is!

Foto Meistersinger Urban horloge
Urban € 795
Foto Meistersinger Metris horloge
Metris € 1490
Foto Meistersinger Perigraph horloge
Perigraph € 1690

Maurice Lacroix is op-en-top luxe

Maurice Lacroix is een van de weinige onafhankelijke Zwitserse horlogemakers die nog eigen manufacture uurwerken produceert. Ieder Maurice Lacroix uurwerk wordt voor gebruik zorgvuldig geoptimaliseerd en gedecoreerd. De afwerking van deze klassieke heren- en dameshorloges gebeurt handmatig omdat alleen ambachtelijk handwerk de door Maurice Lacroix gewenste kwaliteit garandeert. Zo is ieder Maurice Lacroix horloge uniek en op-en-top luxe.

Foto Maurice Lacroix Eliros horloge
Eliros € 449,95
Foto Maurice Lacroix Fiaba horloge
Fiaba v.a. € 995
Foto Maurice Lacroix Aikon horloge
Aikon € 1590

Meer Zwitserse horloges bekijken?

In dit artikel hebben we nog maar een kleine selectie van ons aanbod kunnen laten zien. Op onze pagina over Zwitserse horloges staat het volledige assortiment. De wereld van de Zwitserse horloges is zo veelzijdig als er mensen op aarde zijn. Van sportieve tot klassieke merken. En, kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Er zijn al Zwitserse horloges verkrijgbaar onder € 200. Echt op zoek naar een koopje? In onze horloge-outlet vindt u de beste aanbiedingen.