banner Karl Lagerfeld watches

Karl Lagerfeld horloges

Karlism: de definitie van een moderne stijl waarbij op een elegante manier vorm gegeven wordt aan grafische symbolen. Wereld beroemde modeontwerper Karl Lagerfeld, die in bijna elk Parijs’ modehuis zijn sporen heeft achtergelaten, laat zijn Karlism ook terugkomen in de horlogecollectie. Deze unieke collectie vindt haar weg in het gebruik van luxe materialen zoals leer en metaal. Het gebruik van grafische designs, zoals studs, geven een leuke draai aan de horloges. De onverwachte designs hebben een chique, rock-edgy uitstraling en sluiten op deze manier volledig op het welbekende Karlism aan. 
1 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Karl Lagerfeld horloges

Karl Lagerfeld horloges zijn een aanwinst voor elke vrouw die van aparte en luxe design houdt. De collectie bevat must-have horloges die glamour toevoegen aan elke outfit. U kunt kiezen uit elegante dameshorloges en stoere leren horloges, maar ook trendy, sportieve horloges. Kenmerkend voor een Karl Lagerfeld horloge is het eclectische en luxe design wat voornamelijk terug komt in de kast en de materialen van het horloge.

Karl Lagerfeld horloges online

Met een keuze uit meer dan dertien Karl Lagerfeld horloges zijn wij er van overtuigd dat u een horloge zult vinden dat past bij uw favoriete outfit. Gebruik de zoekfilters om het horloge te selecteren dat het beste past bij úw stijl.

Onze Karl Lagerfeld collectie

De meeste Karl Lagerfeld horloge lijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Enkele typische Karl Lagerfeld horloge series zijn:

Karl Lagerfeld Aurelie horloges

 De Karl Lagerfeld Aurelie horloge hebben een strakke strakke wijzerplaat met een diameter van slecths 34 mm. De horloges hebben een minimalistische look. Wel stralen ze luxe uit door het gebruik van de luxe kleuren en materialen. Dit horloge is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; zwart, goud en zilver. Het kleur contrast in de wijzerplaat zorgt voor een verrassend effect bij deze minimalistische serie.

Karl Lagerfeld Optik Chrono horloges

De Karl Lagerfeld Optik Chrono horloge serie is een stoere maar elegante reeks horloges. Deze serie kenmerkt zich door de studsbewerking op de kast van het horloge. De kast is roestvrijstaal en heeft een gemiddelde diameter van 34 mm. Dit horloge is verkrijgbaar met een zilveren, zwarte, gouden en rosé gouden kast met zowel een metalen band als een leren band. 

Karl Lagerfeld Janelle horloges

De Karl Lagerfeld Janelle horloges zijn elegant en subtiel. De slanke band sluit mooi aan op de kast van het horloge die slechts een diameter van 30 mm heeft. In deze serie komen de vormen van de driehoekige studs subtiel terug, bijvoorbeeld op de leren band of in de kast van het horloge. Het kleur contrast in de wijzerplaat zorgt voor een verrassend effect en geeft dit horloges net dat extra tintje Karlism. De Karl Lagerfeld Janelle horloges zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver,goud en rosé goud. 

Karl Lagerfeld Joleigh horloges

Deze Karl Lagerfeld Joleigh horloge serie zijn stoer, sportief en elegant. De kast heeft een diameter van 33 mm en is licht bewerkt met het studspatroon. De wijzerplaat is minimalistisch waar de alleen de cijfers 6 en 12 worden weergeven. Toch is de wijzerplaat enigszins apart vanwege het kleurcontrast. maar door het kleur contrast toch nog enigszins verrassend.