Luxe horloges

Luxury watches quote
Line
meistersinger logo
mauroce lacroix logo
alpina logo
tissot logo
Edox
Frederique constant
Victorinox logo
Line

Het gemak van online bestellen met de zekerheid van een echte juwelier


Natuurlijk kunt u uw horloge direct uit onze webwinkel bestellen, maar we kunnen ons voorstellen dat u het horloge eerst wilt bekijken voordat u een aankoop doet, of praten met een deskundige voor advies. Als u een afspraak wilt maken met een van onze experts in Rotterdam, Breda of Antwerpen, neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.
Line

Onze garanties

  • Service en onderhoud in huis
  • Gratis verzekerde verzending
  • Gecertificeerde horlogemakers
  • 30 dagen retourgarantie
  • Echte winkels in Rotterdam, Breda en Antwerpen.

 

Service en onderhoud

watch makers

Advies

Maak een afspraak met onze experts:

 

Bel: +31 (0) 85 489 20 10

 

info@hollandwatchgroup.com

Line

Bestsellers 

Luxury watches quote
Wat definieert een luxe-horloge? Dat is voor ieder mens verschillend. Er zijn natuurlijk merken die bekend staan als luxe merk, bijvoorbeeld Rolex, Omega of Maurice Lacroix. Maar een horloge wordt vaak ook als luxe beschouwd door gebruik van bijzondere materialen zoals edelmetalen of edelstenen, bijvoorbeeld bij een merk als Cartier of Swarovski.
 
Andere luxe horloges staan bekend om bijzondere functionaliteiten, zoals de pilotenhorloges van Breitling en Alpina of de duikhorloges van Longines, Oris en Edox. Ook veel klassieke horlogemerken met een lange geschiedenis worden gezien als luxe merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Frederique Constant, Certina of Tissot.
 
Een ander criterium voor luxe is de prijs. Wij hanteren € 500 als laagste prijs voor luxe horloges. En tenslotte is exclusiviteit ook een vorm van luxe. Sommige merken worden over het algemeen niet beschouwd als luxe merk, wat niet wegneemt dat sommige bijzondere uitgaven van dat merk wel degelijk worden beschouwd als luxe horloge. Bijvoorbeeld de MR-G lijn van G-Shock.