Nu Sale met kortingen tot 80%. Bekijk onze deals!
<h1>Marc Jacobs horloges</h1>

Marc Jacobs horloges

Marc by Marc Jacobs horloges worden gekenmerkt door een spannend ontwerp. De wereldberoemde ontwerper, die zijn carrière begon bij Louis Vuitton, blijft verassen met zijn unieke collecties. Tijdens een interview, heeft Marc Jacobs ooit gezegd: "Ik vind altijd schoonheid in de dingen die vreemd en onvolmaakt zijn Ze zijn veel interessanter.". Het excentrieke karakter van dit citaat komt tot uiting in alles wat Marc Jacobs aanraakt. Met speciale vormen, trendy kleuren en een aparte stijl is zijn horlogecollectie dan ook typisch 'Marc Jacobs'.
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Marc by Marc Jacobs dameshorloges

Marc by Marc Jacobs horloges zijn een aanwinst voor elke vrouw die van trendy en luxe design houdt. De collectie bevat must-have horloges die glamour toevoegen aan elke outfit. U kunt kiezen uit elegante dameshorloges en trendy armband horloges, maar ook trendy sportieve horloges. Kenmerkend voor een Marc Jacobs horloge is het luxe en trendy design en de wijzerplaat waarop het Marc Jacobs-logo op een speelse manier is verwerkt.

Marc by Marc Jacobs horloges online

Met een keuze uit meer dan zestig Marc by Marc Jacobs horloges, wij zijn ervan overtuigd dat u een horloge zult vinden dat past bij uw favoriete outfit. Gebruik de zoekfilters om het horloge te selecteren dat het beste past bij úw stijl.

Onze Marc by Marc Jacobs collectie

De meeste Marc by Marc Jacobs horloge lijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Enkele typische Marc Jacobs horloge series zijn:

Marc by Marc Jacobs Sally en Keeper horloges

De Sally en Keeper horloge-series hebben een schijnbaar grote wijzerplaat, maar zijn slechts 36 of 28 mm in diameter. Deze optische illusie wordt veroorzaakt door het gebruik van een betrekkelijk smalle leren of metalen band. De nummers 12, 1, 2 en 3 op de wijzerplaat zijn vervangen door de letters M A R C. Het horloge is voorzien van een kleine secondewijzer in een aparte wijzerplaat.

Marc by Marc Jacobs Baker horloges

De Marc Jacobs Baker horloge serie is één van de grootste van de collectie. Verkrijgbaar in kastmaten 36,5 en 28 mm, zijn deze vrouwelijke horloges zeer veelzijdig in hun verschijning. Gedragen op een eenvoudige lederen band of een metalen armband en met keuze uit een grote verscheidenheid van kleuren. Net als de Sally en Keeper horloges, zijn op de Baker de getallen 12, 1, 2 en 3 vervangen door de letters M A R C.

Marc by Marc Jacobs Amy horloges

Het Marc Jacobs Amy horloge is verkrijgbaar in twee maten: 36 en 26 mm en met ofwel een leren band of een metalen armband. De horloges met een leren band zijn zeer comfortabel om te dragen omdat de zachte leren band onder de kast van het horloge doorloopt. Naast de nummers 12, 3, 6 en 9 schittert de wijzertplaat je tegemoet met kristallen indexen. De rand van de horloge kast is gegraveerd met de merknaam MARC BY MARC JACOBS.
Deze horloges zijn slechts een kleine greep uit onze Marc by Marc Jacobs collectie. De collectie wordt twee keer per jaar geactualiseerd (in het voorjaar en in het najaar). De lentecampagne 2016 van het Marc Jacobs merk vertegenwoordigt de geest en de schoonheid van gelijkheid met modellen zoals actrice Sandra Bernhard, die prominent voorkomt in de visuals voor de horlogecollectie.