Gratis bezorging horloges boven € 50
Merk horloges header

Michael Kors Access smartwatches

Bij een smartwatch denk je in eerste instantie waarschijnlijk aan een grof gevormd horloge, welke voornamelijk gedragen wordt door heren. Niets is minder waar, de smartwatches voor dames van Michael Kors bewijzen namelijk het tegendeel - technologie en stijl worden door de ontwerper gecombineerd in een vrouwelijke smartwatch met een tijdloos design en vele geavanceerde functies. Door de smartwatch door middel van Bluetooth te koppelen aan je smartphone, kan deze onder andere je hartslag bijhouden en ontvang je updates, maar kan je als extra optie ook je touchscreen personaliseren. Tel hier een kleiner scherm, een dun ontwerp en een kleinere diameter bij op en je hebt een Michael Kors smartwatch perfect geschikt voor dames.

5 horloges

Aanpassen naar eigen wens

Michael Kors smartwatches voor dames zijn zowel verkrijgbaar met een metalen band, als met een band van rubber of leer. Deze horlogebandjes zijn allemaal gemakkelijk zelf te verwisselen. Heb je bijvoorbeeld een zilveren of gouden metalen band, maar wil je graag sporten met je horloge om? Dan kan het verstandig zijn om je metalen band te verwisselen voor een zwarte band van rubber. Op deze manier blijft je horloge mooi en kan je met een gerust hart je prestaties bijhouden.

Michael Kors smartwatches koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw smartwatch morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!