<h1>Mvmt Dames horloges</h1>

Mvmt Dames horloges

Het merk MVMT staat voor het woord ‘movement’, waar de ontwerpers achter dit merk de wereld wakker wilden schudden met betaalbare maar tegelijkertijd innovatieve en kwalitatieve horloges. Kenmerkend voor het merk zijn de functionele en minimalistische modellen, welke vaak net iets gedurfder zijn dan de standaard horloges die je ziet in de horlogemarkt. Zo ook de MVMT horloges voor dames. Sommige dames horloges hebben bijvoorbeeld een horlogeband of wijzerplaat die net iets specialer is, maar waar je niet snel op uitgekeken zult raken. Op deze manier heb je dus zowel een subtiele eyecatcher in je bezit, als een MVMT dameshorloge waar je jarenlang plezier van zult hebben.

5 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Kleur Horloge
Kleur wijzerplaat
Kleur Band
Terug Filteren
 

Functionele en minimalistische MVMT dameshorloges

Is jouw oog gevallen op een MVMT horloge voor dames, dan kun je vaak kiezen tussen een model in onder andere het goud-, zilver- of zwartkleurig. En wil je een wijzerplaat in dezelfde kleur als de horlogeband, of mag er wel wat contrast zijn? Voor welke kleur of voor welk model je ook gaat, een verkeerde keuze maken is bijna onmogelijk. En wil je naderhand toch een MVMT dameshorloge in een andere kleur, dan behoort dit vanwege de toegankelijke prijs zeker tot de optie. Bijkomend voordeel: aangezien er ook unisex modellen in de collectie zijn opgenomen, kun je het horloge zelfs delen met jouw vriend. Het uitbreiden van je horlogecollectie was nog nooit zo makkelijk.

Een MVMT horloge voor dames koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw MVMT dameshorloge morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!