FB tracking
Nautica horloges

Nautica horloges

Nautica werd in 1983 opgericht, in eerste instantie als kledingmerk voor mannen met interesse voor de klassieke zeilsport. Sinds 1994 maakt het Amerikaanse merk ook horloges voor heren én voor dames, die dezelfde stijlelementen en inspiratie hebben als de kleding. De combinatie van vormgeving, kleuren en techniek maakt Nautica horloges geliefd bij mensen met een sportieve en energieke lifestyle. Alle Nautica horloges zijn ten minste 10 ATM waterbestendig.
44 horloges
Doelgroep
Prijs
Diameter
Waterdichtheid
Kast materiaal
Uurwerk
Kleur Horloge
Kleur wijzerplaat
Materiaal Band
 

Onze Nautica horloge collectie

De nautische achtergrond en inspiratie van Nautica is duidelijk aanwezig in de gehele horlogecollectie. De voor het grootste deel uit herenhorloges bestaande collectie wordt gevormd door sportieve horloges met verschillende functionaliteiten die nodig zijn bij watersport: chronografen, getijdentabellen, duikringen. Maar het oog wil ook wat; Naast zeer functionele zeilhorloges maakt Nautica ook klassiek ogende horloges die niet misstaan op het chicste zeiljacht.
 
Zelfs in de details zijn Nautica horloges onmiskenbaar gelinkt aan de zeilsport. Verschillende modellen bevatten afbeeldingen van maritieme vlaggen op de wijzerplaat die dienen als indexen.
Vanzelfsprekend hebben bijna alle horloges een geschroefde kroon en geschroefde achterdeksel om waterdichtheid tot 100 meter (10 ATM) te garanderen.
 
De klassiek ogende Nautica horloges hebben over het algemeen een leren band die prima meekan aan dek van de boot, maar natuurlijk niet geschikt is om te dragen in (zout) water. Wanneer u het horloge wilt gebruiken om mee te zwemmen of duiken, kies dan voor een Nautica horloge met een metalen of rubberen band. De NST serie chronografen bijvoorbeeld is (zijn?!) verkrijgbaar met zowel een rubberen als een stalen band.
 

Online Nautica horloge kopen

In onze webshop koopt u eenvoudig en snel een Nautica zeilhorloge. Gebruik de zoekfilters aan de linkerkant en kijk vooral ook goed naar de specificaties die bij het horloge staan zodat u het perfecte zeilhorloge van Nautica vindt!

Horloge.nl officieel dealer Nautica horloges

Horloge.nl is officieel verkooppunt van Nautica horloges, Horloge.nl verkoopt daarom uitsluitend originele Nautica horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Nautica horloges op Horloge.nl worden verzonden uit eigen voorraad. Uw bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.
widget